ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În interviul de mai jos, avocata și cofondatoarea Comitetului german de anchetă extraparlamentar , Dr. Reiner Fuellmich, o intervievează pe Vera Sharav, supraviețuitoare a holocaustului și, de asemenea, avocată a drepturilor omului și fondatoare a Alianței pentru Protecția Cercetării Umane.

Vă prezentăm câteva declarații ale supraviețuitoarei holocaustului cu privire la vremurile pe care le trăim în prezent:

"Sub regimul nazist, normele morale au fost sistematic eliminate. Profesia și instituțiile medicale au fost transformate radical, știința academică, armata, industria și medicina clinică au fost strâns întrețesute - așa cum sunt acum. Sistemul nazist a distrus o conștiință socială în numele „sănătății publice.” Încălcările împotriva indivizilor și a claselor de ființe umane au fost instituționalizate. Politicile de sănătate publică bazate pe eugenie au înlocuit atenția medicului asupra binelui individului. Profesia și instituțiile medicale germane au fost pervertite. Politicile coercitive de sănătate publică au încălcat drepturile individuale civile și umane. S-au folosit metode penale pentru aplicarea politicii. Propaganda nazistă a folosit teama de epidemii infecțioase pentru a demoniza evreii ca răspânditori de boli; ca o amenințare la adresa sănătății publice. Acesta este un semn distinctiv al antisemitismului, pentru a învinui poporul evreu de amenințări existențiale ...Frica și propaganda erau armele psihologice folosite de naziști pentru a impune un regim genocid. Și astăzi, unii încep să înțeleagă de ce poporul german nu s-a ridicat. Frica i-a împiedicat să facă ceea ce trebuie".

"Lecția cruntă a Holocaustului este că ori de câte ori medicii își unesc forțele cu guvernul și se abat de la angajamentul lor personal, profesional, clinic de a nu face rău individului, medicina poate fi apoi pervertită dintr-o profesie umanitară vindecătoare într-un aparat criminal".

"Ceea ce diferențiază Holocaustul de toate celelalte genociduri în masă este rolul esențial jucat de întregul centru medical. Fiecare etapă a procesului criminal a fost susținută de instituția medicală academică și profesională. Medicii și societățile și instituțiile medicale prestigioase au împrumutat legitimitatea infanticidului și uciderii în masă a civililor. T4 a fost primul proiect industrializat de crimă medicală din istorie. Primele victime au fost sugarii germani cu handicap și copiii sub 3 ani. Au fost identificați de moașe, care au raportat existența lor statului. Următoarele victime au fost bolnavii mintali, urmate de persoanele în vârstă din căminele de bătrâni. Operațiunile criminale au fost metodice și au urmat protocolul foarte, foarte atent.”, a declarat Sharav.

„Pandemia de COVID-19 a expus politicile de sănătate publică bazate pe eugenie în Europa de Vest și Statele Unite. Aceasta este o reluare îngrozitoare a T4. Directivele guvernamentale de a spitaliza bolnavii în căminele de bătrâni au condamnat în esență la moarte persoanele în vârstă".

"În Europa și SUA, spitalelor li s-a ordonat să NU trateze, să nu ofere tratament medical, inclusiv oxigen, persoanelor în vârstă din căminele de bătrâni ... Înainte de a emite ordinul executiv care a trimis la moarte peste 15.000 de oameni, guvernatorul Cuomo din New York statul a afirmat că virusul ar trece ca „focul prin iarbă uscată” în căminele de bătrâni. ”

T4- a fost o campanie de crimă în masă din Germania nazistă.

Sarav a mai declarat că „măștile obligatorii sunt o armă psihologică. Ne afectează demnitatea noastră de ființe umane libere. Nu funcționează în aceasta sau în vreo altă epidemie. Și sunt echivalentul simbolic al stelei galbene(...) „COVID-19 ar trebui înțeles ca o operație clasică de dezinformare în stil sovietic. Folosind campanii anterioare de dezinformare, Partidul Comunist Chinez a reflectat mult timp manualul sovietic pentru a-și îndeplini propriile practici înșelătoare".

"La fel ca purtarea măștii, blocajele și steaua galbenă de dinainte, pașapoartele de vaccin sunt următorul pas al planului...În cele din urmă, dacă planul este permis să se desfășoare în totalitate, am putea trăi pentru a vedea un moment în care va exista o cerere pentru încarcerarea și eliminarea totală a celor nevaccinați", a încheiat Sharav.

Sursa: Mercola