ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie într-o familie din județul Neamț. O tânără de doar 20 de ani, din comuna Doljești, a murit în mod cu totul inexplicabil în data de 7 martie. Conform apropiaților, tânăra nu suferea de vreo afecțiune medicală, însă a murit subit, potrivit TvNeamț. 

Tânăra a luat micul dejun la ora  jurul orei 9:30, iar ulterior, mama acesteia a găsit-o inconștientă. Cu toate că la fața locului s-au deplasat echipajele de prim-ajutor, ea nu a mai putut fi salvată. Diana Andreea Farcaș era studentă la Facultatea de Geografie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
 
Comunicatul IPJ Neamț: „La data de 7 martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ramona Ciofu de la IPJ Neamț.
 
ActiveNews a publicat despre mai multe asemenea cazuri inexplicabile, care au loc în ultima perioadă.