ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laura, o tânără mămică în vârstă de 26 de ani, din localitatea buzoiană Mărăcineni, are nevoie de 10.000 de euro pentru a lupta cu o boală cumplită. Anul trecut, în urma unui control medical, ea a primit un diagnostic nemilos: carcinom mamar stadiul IV M1, informează Reporter Buzoian.
 


Conform sursei citate, pentru a putea lupta cu boala și a-și ține în brațe cele două fetițe, de 2 și 3 ani, Laura are acum nevoie de cei 10.00 de euro necesari urmării unui tratament în Turcia. Tânăra a urmat deja chimioterapie și radioterapie la un spital din București, însă acum, printr-o minune, s-a deschis o portiță salvatoare pentru tratament la un spital din Turcia.

„Buna seara ! Ma numesc Lăcătuș Laura, am vârsta de 26 ani și două fetițe minunate. Va scriu acest mesaj deoarece in anul 2021 am descoperit ca sufăr de cancer de sân, de atunci ma lupt cu boala și am reușit sa ma descurc pana in prezent cu ajutorul familiei și al apropiaților. Însă, din cauza faptului ca s-a răspândit la cap, am nevoie de tratament de specialitate in Turcia și pentru a ajunge acolo, de ajutorul vostru.
 
Le multumesc din suflet celor care au donat din putinul lor, celor care au distribuit si tuturor celor care m-au sustinut și ma susțin in continuare chiar si moral… Va rog sa ma ajutați sa ma întorc cu bine la fetițele mele care ma așteaptă acasă  îmi doresc sa le fiu alături in toate momentele importante din viața lor și doar cu ajutorul vostru as reuși.
 
Va multumesc din suflet!

PERSOANE FIZICE:

GEORGESCU MAGDALENA MARIA -(SORĂ) LEI
RO24BTRLRONCRT0599033201

GEORGESCU BIANCA-ELENA (SORĂ)-EURO
RO63BACX0000002070829000 ”
 
Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană, copil și interior