ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un membru german al Parlamentului European i-a avertizat pe cetățenii UE că în curând „nu vor mai avea nicio influență politică asupra persoanei căreia îi încredințează administrarea drepturilor lor fundamentale”, în urma modificărilor aduse de OMS tratatelor cu statele membre, arată LifeSiteNews.

Europarlamentarul Christine Anderson a avertizat, în aprilie, prin intermediul unei înregistrări video, că OMS încearcă să preia în mod ilegitim puterea guvernamentală de facto, prin crearea unui organism interguvernamental de negociere (intergovernmental negotiating body - INB) format din membri aleși în mod nedemocratic.

„Am întrebat Comisia în ce măsură se va asigura că vor fi respectate principiile guvernării de către popor și că cetățenii nu vor fi supuși despotismului unei entități nealese”, a declarat Anderson într-un nou mesaj video publicat pe 8 mai pe canalul său de YouTube.

„Răspunsul pe care l-am primit în urmă cu câteva ore la întrebarea mea este clar și concis: deloc!”. VIDEO: 


Într-un comunicat de presă din 21 decembrie 2021, OMS a anunțat că „Adunarea Mondială a Sănătății a convenit să inițieze un proces global în vederea ... constituirii unui organism interguvernamental de negociere (INB) care să elaboreze și să negocieze o convenție a OMS, un acord sau un alt document oficial internațional referitor la prevenirea pandemiilor, pregătirea pentru - și răspunsul la acestea”.

Același lucru a fost anunțat și pe pagina de internet a Consiliului UE, care a precizat că INB „va avea următoarea reuniune înainte de 1 august 2022, pentru a discuta progresele înregistrate în legătură cu un document de lucru, urmând ca apoi să prezinte un raport de activitate celei de-a 76-a Adunări Mondiale a Sănătății, din 2023, cu scopul de a adopta documentul până în 2024”.

„Prin aceasta, guvernarea de către popor, principiul de bază al oricărei democrații, a fost definitiv desființată”, a declarat Anderson.

Europarlamentarul german a explicat că structura OMS „nu se bazează pe alegeri democratice” și că, prin urmare, „factorii de decizie aflați acolo vă pot da ordine, dar nu sunt răspunzători în fața dumneavoastră și nu pot fi trași politic la răspundere de către dumneavoastră”.

„În consecință, dumneavoastră, ca cetățeni, nu veți mai avea nicio influență politică asupra persoanei căreia îi încredințați administrarea (sau, în ultima vreme, mai degrabă suprimarea) drepturilor dumneavoastră fundamentale”, a explicat Anderson.

Anderson a atașat la mesajul video și link-ul către întrebarea pe care a adresat-o Comisiei Europene, precum și către răspunsul pe care l-a primit, subliniind că „în răspuns nu sunt menționate nici măcar o dată cuvinte precum cetățean, democrație, guvernarea de către popor sau responsabilitate politică”.

VEDEȚI și Discuția din cadrul Comisiei de Investigare a Pandemiei Corona tradusă și publicată de Medici pentru Consimțământ Informat: DECIZIILE O.M.S. POT ELUDA CONSTITUȚIILE STATELOR MEMBRE. CUM S-A AJUNS AICI?