ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Rima Laibow a fost invitată la o emisiune semnalată de site-ul zeemedia pentru a discuta despre Tratatul OMS privind pandemiile și despre cercetările sale extinse de-a lungul anilor cu privire la această organizație coruptă și genocidară.
 
Ea spune că fiecare țară trebuie să ceară ieșirea din OMS înainte ca această organizație să-și îndeplinească planul de depopulare prin vaccinare forțată realizată prin dictatură medicală cu 500 de vaccinuri noi până în 2030.
 
Puteți citi întregul Plan oficial al OMS în format pdf AICI
 
„Acest plan a fost făcut de mult timp de către nebunii care cred că pot face asta.”
 
Ulterior, aceasta a comparat „fenomenul COVID” cu ideologiile naziste, spunând că există similitudini între regimul dictatorial impus de Hitler și felul în care politicile globale au încercat să subjuge populația, folosind omul bolnav ca imagine a răului absolut.
 
„Ei cred că au dreptul să se impună prin cea mai brutală dictatură pe care a văzut-o vreodată lumea, folosindu-se, așa cum a făcut fiecare dictatură modernă, de sistemul de sănătate pentru a-și exercita controlul tiranic asupra populației.”
 
Concluzia ei este că s-a încercat în cele din urmă evaluarea docilității oamenilor:
 
Totul a fost un experiment pentru a vedea cât de ascultători suntem dispuși să fim.
 
VIDEO: