ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cetățeanul olandez căutat pentru uciderea fetiței din Dâmbovița a fost găsit mort, a anunțat Mediafax. Informațiile sunt confuze: Potrivit primelor informații, bărbatul s-ar fi aruncat în fața unui tren, iar apoi a reieșit că de fapt era camion. Cert este că presa olandeză, care a preluat informația privind acest caz, nu scrie nimic despre sinuciderea suspectului.
 
Poliția olandeză a precizat că bărbatul era de mai mult timp sub supravegherea autorităților. „Am fost informati de acest accident de autoritățile din Olanda, dar nu am alte amanunte. Cand o sa am amanunte de la colegii mei olandezi vom reveni cu precizări”, a declarat Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române,  la Realitatea TV.

Cetățeanul olandez fusese pus oficial sub acuzare pentru omor calificat, agresiune sexuală și lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, în cazul crimei din Dâmbovița.
 
Bărbatul acuzat că a răpit-o și ucis-o pe fetița din Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost găsit mort, după ce s-ar fi aruncat în fața unui tren. Informația ar fi fost emisă polițiștilor români de autoritățile olandeze.

Poliția olandeză precizează că individul era de mai mult timp în atenția autorităților. El vizitase țara noastră regulat, începând din anul 2016. Informația a fost confirmată de surse din Poliția de Frontieră.
 
Presa olandeză a aflat și numele acestuia: Johannes V.