ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au circulat numeroase teorii despre agenda COVID-19 și adevăratul scop al acesteia. Deși guvernele promovează intens, până la obligativitate, „vaccinurile” COVID-19, știința și statisticile au arătat că acestea oferă o protecție insignifiantă împotriva noului coronavirus, provocând, în schimb, nenumărate și nebănuite reacții adverse. 

În timp ce lumea dezbate și teoretizează, membri-cheie ai Forumului Economic Mondial (FEM) au explicat în detaliu întregul fenomen COVID-19, nesfiindu-se să dezvăluie scopul ultim: fuziunea dintre om și mașină într-o singură entitate, arată Red Voice Media.

Gânditorul globalist Yuval Noah Harari, consilier principal al miliardarului și fondatorului FEM, Klaus Schwab, și profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, a participat, în octombrie 2020, la Forumul pentru Democrație de la Atena, unde a făcut niște afirmații halucinante. În cadrul dezbaterii cu tema „Tehnologia și viitorul democrației”, moderată de Alexis Papahelas, la care a luat parte alături de Brad Smith, președintele Microsoft, și Kristen Davis, director executiv și fondator al CinqC, Harari a declarat:

„Cred că, peste câteva decenii, când oamenii vor privi în urmă, lucrul pe care și-l vor aminti legat de criza COVID va fi că acesta a fost momentul când totul a devenit digital și monitorizat, momentul în care am acceptat să fim supravegheați tot timpul, nu doar în mașinăriile autoritare, ci chiar și în democrații. Și, poate cel mai important, tot acesta a fost și momentul când supravegherea a început să intre sub piele. Pentru că, sincer, încă nu am văzut nimic.”
 
Textul continuă sub VIDEO:

 
Harari a adăugat:
 
„Cred că fenomenul cel mai important care se întâmplă acum în lume este hackuirea ființelor umane. Abilitatea de a accesa (neautorizat) oamenii, de a înțelege îndeaproape ce se întâmplă în interiorul fiecăruia, ce îi motivează în viață. Iar, în acest scop, cele mai importante date despre o persoană nu sunt ce citește, cu cine se întâlnește și ce cumpără aceasta, ci ce se întâmplă în interiorul corpului său. 

Am avut, astfel, aceste două mari revoluții: revoluția informatică, sau revoluția tehnologiei informației, și revoluția din domeniul științelor biologice. Ele sunt încă separate, dar sunt pe cale să fuzioneze, se contopesc, aș spune, în jurul senzorului biometric. Gadgetul... tehnologia este cea care convertește datele biologice în date digitale care pot fi analizate de computere.

Iar posibilitatea de a monitoriza, realmente, oamenii sub piele este cea mai mare noutate, deoarece aceasta este cheia pentru a ajunge să cunoști oamenii mai bine decât se cunosc ei înșiși.”

VIDEO CU ÎNTREAGA DEZBATERE: