ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizatoarea Convoiului Libertății, Tamara Lich, a declarat cu lacrimi în ochi că se așteaptă să fie arestată joi, când șoferii de camion care ocupă centrul orașului Ottawa așteaptă represiunea iminentă a poliției. Miercuri, ofițerii le-au împărțit transportatorilor-protestatari pliante prin care îi informau că, dacă nu părăsesc imediat zona, vor fi arestați, potrivit The Daily Mail

Tamara Lich, în vârstă de 47 de ani. fostă instructoare de fitness din Saskatchewan și chitaristă într-o trupă rock din Alberta, a izbucnit în lacrimi miercuri seară în timpul unei transmisii video emoționante în care a dat de înțeles că se așteaptă la orice și le-a mulțumit colegilor protestatari pentru sprijinul lor.  

„Există o șansă destul de mare - ei bine, cred că este inevitabil în acest moment - dar, probabil că mâine (joi) voi merge undeva unde voi primi trei porții pătrate de mâncare pe zi. Și m-am împăcat cu gândul”, a spus ea.

„Sunt pregătită. Și vreau să știi că nu mi-e frică”. Punându-și capul în mâini, ea a adăugat: „Probabil că, în sfârșit, voi reuși să dorm și eu puțin”.
 
 
 

Lich, organizatoarea Freedom Convoy 2022, a fost o figură proeminentă, dar misterioasă în Ottawa, care de obicei refuza interviurile cu presa.

Videoclipul ei a apărut aproape ca un mesaj de adio, dar și un îndemn adresat celorlalți protestatari și șoferilor de camioane să își continue lupta împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie și a restricțiilor covidiene impuse de guvernul „liberal”.  

Ea a făcut apel la susținători să se reverse din nou în Ottawa la acest sfârșit de săptămână, după ce weekendul precedent s-a transformat într-un miting și o petrecere masivă care a atras peste 4.000 de participanți. VIDEO: