ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia specială a Camerei Reprezentanților pentru pandemia de coronavirus organizează o audiere pentru a discuta despre originile COVID-19. Unul dintre martorii care depun mărturie este Dr. Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor din SUA (CDC) în administrația Trump. Reuniunea a fost publicată de Defender. 
 
Dr. Robert Redfield dă mărturie, între altele: „În septembrie 2019, în acel laborator s-au întâmplat trei lucruri. Unul este că au șters secvențele. Foarte neobișnuit, cercetătorilor nu le place să facă asta. Al doilea lucru este că au schimbat comanda și controlul din civil în militar. Foarte neobișnuit. Al treilea, care este foarte revelator, este că au lăsat un contractor să refacă sistemul de ventilație din acel laborator. În mod clar, există dovezi puternice că un eveniment semnificativ s-a petrecut în acel laborator în septembrie."
 

Alți participanți: Dr. Jamie Metzl, Ph.D., de la Consiliul Atlantic, Nicholas Wade, Fost editor de știință și sănătate, la The New York Times, Science și Nature. VIDEO: