ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicația Global Research a realizat un interviu cu Ricardo Delgado Martin, fondator și director al Quinta Columna și responsabil de coordonarea analizei efectuate de echipa de cercetare spaniolă cu privire la impactul nanoparticulelor de oxid de grafen pe care declară că le-au descoperit în flaconul de vaccin pe bază de ARN mesager.

Rezultatele analizei lor prin microscopie electronică și spectroscopie sunt deosebit de importante. Oxidul de grafen este o toxină care declanșează formarea de trombi și coagularea sângelui. De asemenea, are un impact asupra sistemului imunitar. Oxidul de grafen acumulat în plămâni poate avea un efect devastator.

Rezultatele studiului spaniol sugerează - deși încă nu s-a confirmat pe deplin - că decesele și evenimentele adverse înregistrate în urma vaccinării pot fi atribuite prezenței nanoparticulelor de oxid de grafen în flaconul de „vaccin” Covid.

Un aspect important (recunoscut de autoritățile naționale de sănătate) este că oxidul de grafen este prezent și în unele măști faciale.

Grafenul are proprietăți electromagnetice, detectate și la persoanele care au fost vaccinate. Aceste efecte au fost amplu documentate și confirmate - a se vedea studiul realizat de Forumul European pentru Vigilență Vaccinurilor (EFVV). 

Ricardo Delgado Martin este specializat în biostatistică, microbiologie clinică, genetică clinică și imunologie.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, consultați raportul profesorului Dr. Pablo Campra Madrid, specialist în chimie și biologie, de la Escuela Superior de Ingenería, Universitatea din Almería.

Citiți aici rezumatul raportului lor, intitulat „Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension, Observational study in Optical and Electron Microscopy” („Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă: Studiu observațional în microscopie optică și electronică”), iar aici, studiul integral, în limba engleză. 

Vorbind în numele echipei de cercetători spanioli, Ricardo Delgado Martin recomandă renunțarea imediată la vaccinul experimental cu ARNm împotriva Covid-19.

Site-ul Global Research ține, totuși, să precizeze următoarele:

„Acesta este un studiu controversat. Există oameni de știință și medici care nu sunt de acord cu rezultatele studiului spaniol.

Dovezile trebuie să fie verificate și coroborate. Este necesar ca oamenii de știință și profesioniștii din domeniul sănătății independenți să efectueze propriile analize de laborator asupra conținutului flaconului de vaccin.

De asemenea, facem apel la autoritățile naționale de sănătate din cele 193 de state membre ale ONU care își vaccinează în prezent populația să efectueze propriile studii și analize ale fiolei de vaccin. Iar dacă se detectează oxid de grafen, programul de vaccinare ar trebui întrerupt imediat.”