ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Documentele confidențiale Pfizer pe care FDA a fost forțată să le elibereze prin ordin judecătoresc dezvăluie că 82% până la 97% dintre femeile care au fost expuse în mod eronat la injecția de ARNm Covid-19 au suferit un avort spontan sau au trebuit să asiste la moartea nou-născutului lor la și după naștere, scrie publicația spaniolă Alerta Digital într-o traducere transmisă de un cititor ActiveNews.

Analiza asupra unuia dintre documentele descretizate arată cât de grav au fost afectate mamele însărcinate cât și cele care alăptau la momentul injectării cu serul experminetal, împreună cu copiii lor, care au suferit reacții adverse în urma alăptării. Conform documentului, din 413 cazuri din faza de testare, din întreaga lume, patru (4) astfel de cazuri au fost înregistrate și în România (documentul în bază), fără ca autoritățile să averizează vreodată femeile gravide sau cu nou-născuți, ba chiar dimpotriva.

Documentul Pfizer, 5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT
REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021
, pe care îl încărcăm și noi AICI; poate sta la baza unui proces penal împotriva celor care au propăvăduit, fără nici o bază științiifică, că „vaccinurile” sunt „sigure și eficiente”. Mai jos traducerea articolului semnalat de cititorul nostru, în care se demonstrează, încă o dată, cum au manipulat datele testelor falsificatorii Pfizer:

Un procent de 82% până la 97% dintre femeile care au fost expuse în mod eronat la injecția de ARNm Covid-19 au suferit un avort spontan sau au trebuit să asiste la moartea nou-născutului lor

Răspunsul Pfizer a fost însă că „nu au apărut semnale de siguranță din revizuirea acestor cazuri de utilizare în timpul sarcinii”.

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a încercat să amâne lansarea datelor Pfizer privind siguranța vaccinului COVID-19 cu 75 de ani, în ciuda faptului că a aprobat vaccinul după doar 108 zile de evaluare a siguranței serului, pe 11 decembrie 2020.

Dar la începutul lunii ianuarie 2022, judecătorul federal Mark Pittman le-a ordonat să publice 55.000 de pagini pe lună. Au lansat 12.000 pagini la sfârșitul lunii ianuarie.

De atunci, organizația americană Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) a publicat toate documentele pe site-ul său web.

Unul dintre documentele conținute în depozitul de date este „reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf” . Pagina 12 a documentului confidențial conține date privind utilizarea injecției Pfizer Covid-19 în timpul sarcinii și alăptării.

Pfizer afirmă în document că, la 28 februarie 2021, au existat 270 cazuri cunoscute de expunere la injectarea mARN în timpul sarcinii.

O sută patruzeci și șase dintre aceste cazuri de mame nu au raportat imediat apariția vreunui eveniment clinic advers. Dar 124 din cele 270 de cazuri mame au făcut-o. Ceea ce înseamnă că 46% dintre mamele expuse la injecția Pfizer Covid-19 au suferit o reacție adversă.

Dintre acele 124 mame care au avut o reacție adversă, 49 au fost considerate reacții adverse care nu erau grave, în timp ce 75 au fost considerate grave. Aceasta înseamnă că 58% dintre mamele care au raportat reacții adverse au experimentat un eveniment advers grav, de la contracția uterină până la nașterea fătului mort.

Au fost raportate un total de 4 fetuși/bebeluși cu reacții grave din cauza expunerii la Pfizer. Cele 4 cazuri grave au implicat următoarele evenimente:

  • Restricția creșterii fetale x2
  • Copil prematur x2
  • Moartea neonatală x1

Ceea ce este derutant este că Pfizer susține că din 270 sarcini nu au idee ce s-a întâmplat în 238 dintre ele (nu au primit rezultatele).

Dar iată rezultatele cunoscute ale sarcinilor rămase:

  • avort spontan (avort spontan) x23,
  • rezultat în așteptare x5,
  • Copil prematur cu deces neonatal x 2,
  • avort spontan cu moarte intrauterina x2,
  • Avort spontan cu deces neonatal x 1
  • Rezultat normal x1

Erau 34 rezultate în total la momentul raportării, dar 5 dintre ele erau încă în așteptare. Pfizer notează că doar 1 din cele 29 rezultate cunoscute a fost normală, în timp ce 28 din cele 29 de rezultate au dus la pierderea/moartea bebelușului. Aceasta echivalează cu 97% din toate rezultatele cunoscute ale vaccinării împotriva COVID-19 în timpul sarcinii, care au dus la pierderea copilului.

Când includem cele 5 cazuri în care rezultatul era încă în așteptare, aceasta echivalează cu 82% din toate rezultatele vaccinării împotriva COVID-19 în timpul sarcinii, ducând la pierderea copilului. Aceasta echivalează cu o medie de aproximativ 90% între cifra de 82% și 97%.

Cu toate acestea, acea cifră de 82% este foarte interesantă când luăm în considerare rezultatul unui alt studiu realizat de echipa V-Safe COVID-19 Pregnancy Registry de la Centers for Disease Control. Un studiu care a fost folosit pentru a justifica nu numai oferirea, ci și hărțuirea femeilor însărcinate pentru a primi injecția cu Covid-19 în Marea Britanie.

În iulie 2021, am dezvăluit exclusiv modul în care oamenii de știință au manipulat datele ce realizau într-un studiu în lumea reală pentru CDC pentru a arăta că vaccinurile Covid-19 erau sigure pentru utilizare în timpul sarcinii.

Autorii au afirmat că numărul persoanelor care au suferit un avort spontan în timpul studiului a fost de 104 din 827 sarcini finalizate, ceea ce echivalează cu riscul de avort spontan la 12,6%; Cu 7 – 12% mai mic decât riscul de avort spontan în populația generală.

Cu toate acestea, analiza noastră a arătat că aceste cifre au fost extrem de înșelătoare datorită faptului că dintre cele 827 sarcini finalizate, 700/86% dintre femei au primit o doză de vaccin Pfizer sau Moderna Covid-19 în timpul celui de-al treilea trimestru de sarcină.,ceea ce înseamnă că le-a fost imposibil să aibă un avort spontan, deoarece pot apărea numai înainte de a 20-a săptămână de sarcină.

Aceasta a însemnat că doar 127 de femei au primit vaccinul Pfizer sau Moderna Covid-19 în primul/al doilea trimestru, iar 104 dintre femei și-au pierdut, din păcate, copilul.

Astfel, rata de incidență a avorturilor spontane a fost de 82%, nu de 12,6% așa cum este prezentată în concluziile studiului, iar autorii studiului au recunoscut de atunci că au făcut o greșeală, emitând o corecție cu șase luni întârziere, deoarece studiul a fost folosit pentru a justifica Vaccinarea împotriva Covid-19 a femeilor însărcinate și a proaspetelor mame din întreaga lume.

Dar există din nou acel procent de 82%. Acestea sunt două seturi de date, datele confidențiale Pfizer și studiul CDC manipulat care arată că rata de pierdere a sarcinii după vaccinarea COVID-19 este de 82%. Doar o coincidență?

Foarte puțin probabil, având în vedere ce altceva au încercat să ascundă autoritățile de reglementare a medicamentelor și Pfizer.

O solicitare de „libertate de informare” cuplată cu o scufundare profundă în singurul studiu de sarcină/fertilitate efectuat cu injecția Pfizer contra Covid-19 dezvăluie că Pfizer și autoritățile de reglementare a medicamentelor au ascuns pericolele vaccinării împotriva Covid-19 pentru sarcină, deoarece studiul a constatat că crește risc de malformații congenitale și infertilitate.

Iată un fragment din ceea ce ar fi trebuit să fie inclus în documentele publice oficiale și, ulterior, nu a fost:

Decizia FDA de a nu acționa pe baza datelor Pfizer și mușamalizarea rezultatelor studiului pe animale de către Pfizer și autoritățile de reglementare a medicamentelor din întreaga lume au condus la raportarea a 4.113 nașteri morți doar în SUA ca reacții adverse la injecțiile cu Covid-19. din 22 aprilie 2022.

Public Health Scotland (PHS) are un tablou de bord cuprinzător privind impactul mai larg al Covid-19 asupra sistemului de sănătate, și include o gamă largă de date, de la statistici de sănătate mintală la sarcini, date despre tulburările cardiovasculare și cancerul.

Cifrele oficiale arată că rata mortalității neonatale a crescut la 4,6 la 1.000 născuți vii în martie 2022, cu 119% mai mare decât rata de deces preconizată. Aceasta înseamnă că rata mortalității neonatale a depășit un prag de avertizare superior cunoscut sub numele de „limită de control” pentru a doua oară în cel puțin patru ani.

Ultima dată când a fost încălcat a fost în septembrie 2021, când decesele neonatale la 1.000 născuți vii au crescut la 5,1. Deși rata fluctuează de la lună la lună, cifra pentru septembrie 2021 și martie 2022 este la egalitate cu nivelurile observate ultima dată la sfârșitul anilor 1980.

Public Health Scotland (PHS) nu a anunțat în mod oficial că a lansat o investigație, dar iată ce ar trebui să facă atunci când pragul superior de avertizare este atins și au făcut acest lucru în 2021.

La acel moment, PHS a spus că faptul că limita superioară de control a fost depășită „indică faptul că există o probabilitate mai mare ca factori dincolo de variația aleatorie să fi contribuit la numărul de decese care au avut loc”. Puteți citi mai multe aici.

Fie avem o problemă serioasă aici, fie o grămadă de coincidențe teribile și totul a venit datorită acestei afirmații incredibile făcute de Pfizer în documentele lor confidențiale ca răspuns la 82% până la 97% dintre femeile expuse în mod eronat la injecția Covid-19 în timpul sarcinii și-au pierdut copilul.

Traducere de Karen Smith din Alerta Digital

DOCUMENTUL ÎN CAUZĂ: