ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminica 11 septembrie 2022 s-a stins din viață primarul comunei Giroc, Ionel Iosif Toma, unul dintre cei mai longevivi edili din județul Timiș, fiind la al șaptelea mandat, cu 26 de ani de primărie. El avea 69 de ani. În ultimele luni, din pricina stării sale de sănatate, atribuțiile au fost preluate de viceprimarul Dan Virtosu, informează Opinia Timișoarei.

Ionel Toma a pierdut lupta cu o boală necruțătoare (cancer) de care suferea de mai bine de un an. Unul dintre cei mai longevivi primari din Timiș, el a condus comuna Giroc din anul 1996. Primul mandat l-a câștigat pe lista PNL, iar următoarele șase mandate pe lista PSD, transmite și DeBanat.ro.

Tot de o boală necruțătoare și incurabilă dobândită în ultimii doi ani a murit azi și fostul președinte al PNL Pitești, Marius Dorel Postelnicescu, inginer de profesie, fost director al ABAAV și, mai apoi, al Administrației Naționale Apele Române, după cum informează Universul Argeșean.


Citeste tot pe: https://www.ziarelive.ro/stiri/marius-postelnicescu-fost-presedinte-al-pnl-pitesti-s-a-stins-din-viata.html

O mare pierdere pentru administrația locală și viața politică a județului Argeș: consilierul județean PNL, Marius Postelnicescu s-a stins din viață, după o lungă suferință cu o boală nemiloasă.

În cei peste 30 de ani de activitate în PNL Argeș, Marius Postelnicescu a fost un om care a lucrat cu devotament și credință. A crescut generații întregi de tineri liberali la PNL Pitești, și-a onorat cu decență responsabilitățile în toate funcțiile de demnitate publică pe care le-a deținut.

Cu nespusă tristețe, conducerea PNL Argeș transmite sincere condoleanțe familiei și putere de a trece peste această grea încercare.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis conducerea PNL Argeș.

Citiți și Dr. Anca Nițulescu despre Intoxicarea cu metale grele: Ne-așteaptă boli cronice, așa-zis incurabile, foarte stranii, din ce în ce mai stranii. Metalele grele în cancer și boli cronice. Cum ne dezintoxicăm de metale grele?