ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, a declarat ieri că, probabil, cartea de identitate electronică va fi disponibilă în august - o lună parcă aleasă -, ea oferind și posibilitatea semnăturii electronice, transmite ProTv. titrând și despre „avantajele noilor cărți de identitate”.

"Acești pași legislativi, cum ar fi adoptarea regulamentului privind identificarea la distanță, sunt în curs de a fi legiferați în Parlament, așa că putem fi optimiști că în luna august vom putea beneficia de această nouă carte de identitate, care să aibă dublu rol, atât identificarea digitală, cât și posibilitatea de a semna electronic cu ajutorul ei”, a afirmat ministrul în cadrul unei dezbateri de la DC News privind strategiile guvernamentale de digitalizare, scrie Agerpres.

 
Vă reamintim, din nou, că Părintele Justin Pârvu, marele Duhovnic de la Petru Vodă, ridiculizat acum 12 ani chiar de ProTv și cei asemenea patronilor postului, atunci când avertiza asupra actelor biometrice, a avut dreptate. Profețiile și avertismentele sale de acum peste un deceniu se împlinesc, din slabiciunea noastră. Iată, pe lângă vaccinarea obligatorie și pașapoartele digitale de vaccinare, o nouă provocare pentru creștini. Bineînțeles, toate sunt legate.
 
După cum aminteam și în articolul despre implantarea cipurilor în creier, proiect pus în practică de multi-miliardarul fără de Dumnezeu Elon Musk și anunțat de artizanul „Marii Resetări” Klaus Schwab, Părintele Justin Pârvu a anunțat în urmă cu mulți ani acest lucru. O lucrare publicată sub binecuvântarea Părintelui Justin la Mănăstirea Petru Vodă pe această temă poate fi descărcată de aici - DICTATURA BIOMETRICĂ.