ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcel Ciolacu, șeful PSD, a anunțat că Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a fost diagnosticat cu Covid-19, deși este vaccinat. Alături de Simonis, zece membri ai familiei sale sunt infectați, la rândul lor, cu Covid, potrivit România TV.

„Vă dau un exemplu: liderul de grup al Partidului Social Democrat de la Camera Deputaților, domnul Simonis, este vaccinat, are COVID în acest moment. Valul patru. Este altă tulpină, categoric. Și el și toată familia, zece membri ai familiei… Faptul că este vaccinat, efectele asupra lui sunt mult mai reduse. Este bine, și el și toată familia. Soția e și însărcinată. Există efecte benefice ale vaccinării, dar dacă tu nu-l lași, tu ai apărut cu Turcan (…) ai făcut filme de prezentare a vaccinării în loc să lași specialiștii să explice: chiar dacă luați după vaccinare COVID, vei face o formă ușoară. Nu a explicat nimeni și acuma se caută vinovați (…) Nu se mai vaccinează nimeni, toate centrele sunt goale. Cine este de vină? De ce nu răspunde nimeni?”, a declarat Ciolacu.