ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucureşti, situat chiar în centru Capitalei, este Parcul Cişmigiu. Chiar dacă în aceste zile este una din destinațiile favorite ale bucureștenilor care caută să scape de căldură, parcul arată deplorabil, informează tai-tai.net.
 
Adevărații stăpâni ai parcului sunt ciorile. "Toboganele, leagănele şi celelalte obiecte destinate copiilor sunt foarte murdare şi pline de găinaţ. Asta pentru că parcul este luat în stăpânire de ani buni de mii de ciori. Găinaţul lor este pretudinteni, mai ales pe jucăriile din spaţiul de joacă", arată sursa citată.

Seara, situația este și mai gravă: "Gălăgia este infernală, iar găinaţii cad peste tot, laolaltă cu penele. Aerul devine irespirabil, iar oamenii sunt oripilaţi şi caută grăbiţi drumul spre casă".

Pentru continuarea articolului și o Galerie Foto, vizitaţi TaiTai.net.