ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Mă bucură că Biserica noastră nu se implică în propaganda vaccinului. Biserica nu se implică în politică, nu se implică nici în medicină”, spune Părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei Intrarea Maicii Domnului în Biserică, Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos, într-o înregistrare despre vaccinarea Covid publicată pe 29 iulie 2021. Ascultați și luați aminte!

Video via Chilie Athonită

Părintele Pimen Vlad este de loc din Cornu Luncii, din Țara Bucovinei, iar de metanie, de la mănăstirea Sihăstria, unde a viețuit doi ani înainte de armată și alți doi, după aceea. De 22 ani se nevoiește în Sfântul Munte, la schitul Lacu, după cum scrie George Crăsnean pe blogul Sfântul Munte Athos.

Vedeți și VIDEO:„Pandemia - Ce așteaptă Dumnezeu de la noi?” – Ne vorbește Monahul Pimen Vlad, starețul Chiliei Intrarea Maicii Domnului în Biserică, Schitul Lacu, Muntele Athos

ACTUALIZARE de la Chilia Athonită:

Vaccinarea obligatorie este tratată nu atât din punct de vedere medical cât duhovnicesc, pentru că în clipa în care lucrurile trec din dimensiunea medicală în cea duhovnicească trec din dimensiunea temporală în cea veșnică.

Vizionare plăcută!

ACTUALIZARE: Videoclipul despre vaccinarea obligatorie a fost coborât de YouTube pentru „încălcarea politicii” (expresia lor). Rugați-vă pentru noi!

ACTUALIZARE 2: Cu darul lui Dumnezeu, suntem hotărâți să repostăm videoclipul pe una din platformele alternative. Mulțumim celor ce ne-au ajutat până acum și ne vor ajuta de acum încolo în comentarii. Dumnezeu să-i binecuvânteze! Orice nouă sugestie este binevenită!

ACTUALIZARE 3: Vedeți mai jos repostat videoclipul părintelui Pimen Vlad despre vaccinarea obligatorie. Dacă nu țineți mouse-ul peste videoclip, va dispărea logo-ul firmei unde este hostat clipul și îl veți vedea în bune condițiuni.

NOTĂ: Detaliile pe care YouTube le dă sub eticheta generică de „încălcarea politicii” sunt următoarele (citez): „YouTube doesn’t allow claims about COVID-19 vaccinations that contradict expert consensus from local health authorities or the World Health Organization (WHO).

Ceea ce dorim să menționăm, însă, aici este faptul că p. Pimen Vlad nu intră în detalii medicale ci spune oamenilor: „fiți liberi; informați-vă; gândiți”. Deci, conform cu cei ce au raportat la YouTube videoclipul și cu administratorul care l-a interzis, a fi liber, a se informa și a gândi cineva în problema vaccinării obligatorii este egal cu „încălcarea politicii” (!) și cu „contrazicerea consensului autorităților în această privință. Bine de știut!