ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numeroși părinți spun că au fost înșelați de guvern și de companiile farmaceutice cu privire la siguranța vaccinurilor COVID-19, după ce copiii lor au început să sufere efecte adverse grave, unele soldate cu moartea, în urma injecțiilor împotriva noului coronavirus, arată LifeSiteNews.

Doi astfel de părinți au luat cuvântul la o conferință organizată pe 2 noiembrie de senatorul Ron Johnson (republican, Wisconsin), un critic declarat al vaccinurilor COVID, iar videoclipurile cu mărturiile lor au fost prezentate în cadrul sesiunii de miercuri, intitulată „Vaccinurile și copiii: Care sunt riscurile?”, a seriei de conferințe „Stop the Shot” („Opriți vaccinurile”), organizată de Fundația Truth for Health. VIDEO:

Ernesto Ramirez (foto sus), unicul părinte al lui Ernesto Ramirez Jr., care a murit la vârsta de 16 ani, după ce a fost injectat cu serul COVID de la Pfizer, a avertizat că „vom avea mai multe decese decât au planificat ei. Iar ei spun că merită riscul. Pentru mine nu a meritat riscul”.

Ernesto Jr. a făcut injecția cu ARNm pe 19 aprilie, murind la numai cinci zile mai târziu, pe 24 aprilie, după ce a suferit o dilatare a inimii, aceasta dublându-și dimensiunea.

Vorbind despre motivele care au dus la administrarea injecției, Ramirez, care a făcut vaccinul Moderna la începutul anului, a declarat că a fost făcut să creadă că vaccinul Pfizer este, „cu certitudine, sigur pentru adolescenți” și, ulterior, i-a cerut singurului său fiu să facă injecția, crezând că este decizia corectă.

Cu toate acestea, „a fost un fel de joc la ruleta rusească”, a declarat el mai târziu. „Guvernul meu m-a mințit. Au spus că este sigur. Acum mă întorc acasă la o locuință goală”.

Citând un studiu din octombrie, Ramirez a spus că informațiile despre afecțiunile cardiace periculoase la adolescenți, cum ar fi miocardita, se cunoșteau de mai devreme (în jurul lunii mai), dar nu au fost publicate decât mult mai târziu.

„De ce nu a fost publicată această informație până la 1 octombrie, anul acesta?”, a întrebat el. „Dacă am fi știut acest lucru, fiul meu ar fi fost aici cu mine. Acesta este un abuz asupra copilului”.

 
„Ei știau ce se întâmplă. Consider că este o crimă”, a continuat el.
 
„Îmi iubesc țara”, a spus Ramirez, „dar nu mai am încredere în guvernul meu. Mă aflu aici pentru că sunt vocea lui Junior, fac asta în memoria lui. Dacă aș putea să protejez unul sau doi copii [vorbind], asta înseamnă foarte mult pentru mine. Și voi continua această luptă.”
 
Maddie de Garay, injectată la vârsta de 12 ani, a rămas cu o dizabilitate permanentă și continuă să aibă probleme grave de sănătate

Stephanie de Garay a apărut alături de fiica sa, Maddie de Garay, pe care a înscris-o în studiul clinic al Pfizer pentru vaccinul COVID destinat copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, care a avut consecințe dezastruoase pentru sănătatea lui Maddie, inclusiv dizabilități permanente.


Stephanie a declarat în cadrul conferinței că fiica ei era o copilă sănătoasă de 12 ani atunci când a fost înscrisă în studiul Pfizer pentru copii, alături de fratele ei, Lucas, căruia i s-a administrat placebo și care este în prezent sănătos.
 
În cele nouă luni de când Maddie a primit a doua doză de ser cu ARNm de la Pfizer, starea ei de sănătate s-a deteriorat dramatic. „Nu poate merge, este într-un scaun cu rotile, are un tub nasogastric pentru toată alimentația ei, are dureri constante în stomac, spate și gât... nu-și poate simți picioarele”, a explicat Stephanie. „Și acesta este doar vârful icebergului”.
 
După prima doză a lui Maddie, Stephanie a spus că reacția ei a fost una „tipică”, având doar simptome precum febra, care au dispărut „în câteva zile”.

Cu toate acestea, la o zi după ce a primit cea de-a doua doză, „a simțit imediat durere la locul injectării”.

„În mai puțin de 12 ore”, a continuat Stephanie, Maddie „a dezvoltat dureri abdominale severe, greață îngrozitoare, șocuri electrice dureroase la nivelul coloanei vertebrale și al gâtului. Mâinile îi erau reci ca gheața când le atingeai... la fel și picioarele... Avea dureri în tot corpul".
 
Deși a suferit deja atât de mult, Stephanie a spus că, pe măsură ce trece timpul, continuă să descopere probleme de sănătate la fiica ei.