ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


INTERVENȚIE PARLAMENTUL ROMÂNIEI- CONFERINȚA EXTRAORDINARĂ

C-19 MEDICINA BAZATĂ PE DOVEZI SAU DICTATURĂ MEDICALĂ ?

VERITAS VOS LIBERABIT! Adevărul vă va elibera!

Aș fi dorit să nu am niciodată motiv să mă adresez forurilor conducătoare ale țării, nici Președintelui, nici Parlamentului și nici Guvernului României; pentru că aceste foruri au fost investite de către alegători cu puterea de a-i reprezenta, pentru a-i susține, pentru a le apăra interesele economice, juridice, de educație, de sănătate, de securitate și entitate națională.

Astăzi credibilitatea autorităților în rândul populației a scăzut la cote care ar trebui să îngrijoreze în mod deosebit, dacă acest lucru i-ar interesa!

Responsabilitatea profesională m-a îndemnat, în repetate rânduri, să semnalez, la toate oficialitățile enumerate, erorile, ilegalitățile și atentatele la sănătatea și viața oamenilor, pe care le comit în formă continuată de 3 ani de zile.

Ilegalitatea, nerespectarea regulamentelor, dezinformarea, ascunderea datelor reale, lipsa uluitoare de onestitate/minciuna, au devenit MODUS OPERANDI oficial și la toate nivelurile.

Am suportat consecințele uniunii incompetenței cu aroganța.

Ați blocat orice opinie de rezistență la tăvălugul politico-medical și mediatic pe care l-ați rostogolit peste țară.

Emblema statului român este EȘECUL, eșecul total la care Parlamentul a avut o parte importantă de contribuție.

Și acum voi vorbi despre ororile medicale comise în țară în ultimii 3 ani, înfăptuite cu acordul, sau nepăsarea parlamentarilor: starea de epidemie sau de pandemie trebuie să fie declarată de Ministerul Sănătății.

Acest lucru NU s-a întâmplat.

Prin Decretul de instituire a Stării de Urgență, Președintele și-a depășit atribuțiile constituționale și a dat dispoziții prin care a îngrădit drepturi și libertăți fundamentale, competență care revenea exclusiv Parlamentului pe care acesta și-o putea exercita doar prin lege.

Stimați parlamentari de ce nu ați sancționat Decretul Președintelui?

Starea de Urgență pe motiv epidemiologic, la nivel național, NU a fost instituită printr-un act juridic care să producă efecte juridice, ea nefiind niciodată publicată în Monitorul Oficial. Și dacă nu a fost publicată în Monitorul Oficial înseamnă că NU EXISTĂ! Ați suspendat, fără succes, de 2 ori un președinte și ați ratat, în repetare rânduri, o altă suspendare cu mari șanse de destituire!

Care a fost rațiunea, motivația prelungirii stării de urgență?

Care a fost rațiunea, motivația pentru succesiunea Stărilor de Alertă, toate cu repercusiuni nefaste asupra vieții de zi cu zi a populației?

Ați procedat la prelungirea Stării de Urgență și apoi, în lipsa oricăror date justificative, în lipsa oricăror consultanțe competente, la încuviințarea repetatelor Stări de Alertă.

V-ați folosit de elemente medicale cu interese dubioase, sau în simbria unor concerne farmaceutice, ori organisme sau organizații medicale, unele fiind sucursale private ale unor fundații cu scopuri paramedicale (Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în țară); ați evitat sistematic punctele de vedere și semnalele de alarmă ale unor medici care au sesizat marea înșelătorie și escrocherie legată de Covid-19.

Ați luat în considerare doar opiniile experților de peste noapte. Experții aceștia au fost marea problemă.

Nu ați inițiat nicio Comisie de Abuzuri, nicio Comisie de bilanț al repetatelor Stări de Alertă.

De ce ați procedat în acest mod?

Fără informații independente de interese, afaceri și scopuri străine de Medicina Știință, cum se poate adopta o poziție justă privind sănătatea oamenilor?

Nimeni nu a dat explicații privind achiziția de izolete cu prețuri exorbitante; nimeni nu a prezentat nicio dovadă, niciun studiu referitor la utilitatea folosirii măștii, pentru că așa ceva NU există, dar sunt sute de comunicări care arată inutilitatea purtării de mască în virozele respiratorii și mai ales efectele negative asupra sănătății; nimeni nu a dat explicații în privința abuzului la închiderea spitalelor, cu aruncarea bolnavilor în stradă și internarea forțată a oamenilor fără niciun semn de boală; nimeni nu a dat explicații privind bolnavii cu urgențe chirurgicale sau de altă natură, decedați prin lipsa asistenței medicale în timp util, adesea blocată de protocoale aberante de internare; nimeni nu a sesizat sau analizat protocoalele toxice, frecvent criminale, impuse în secțiile de Terapie Intensivă; nimeni nu a dat explicații referitoare la achiziția numărului nemăsurat de mare al produselor ARNm, pe care înșelător le-ați numit vaccinuri, completat recent cu un nou lot total nejustificat.

Profesor LUC MONTAGNIER afirma: „Suntem într-o dictatură sanitară. Aceste vaccinuri NU sunt adevărate vaccinuri, ci o asamblare complicată de biomolecule cu caracteristici de otravă. Este o oroare de a forța oamenii, acum și copiii, să se injecteze cu acest preparat molecular. Reînnoiesc apelul meu către medici ca ei să prescrie tratamente care sunt eficiente. Certificatul verde? Este o afacere de marketing. Complotiști, NOI? NU, ei sunt cei care complotează.”

Și șirul erorilor este încă lung, pentru că NU a existat eroare, elucubrație medicală, care să nu fi fost făcută în acești 3 ani.

Parlamentul avea datoria și modalitățile necesare de cunoaștere a situației sanitare reale din țară, spre a adopta o conduită legală adecvată.

Medicina este profesia celor care o practică pentru ocrotirea sănătății și vieții oamenilor, este profesia MEDICILOR.

Medicina NU este dictată de politicieni, nu este dictată de concernele farmaceutice și nu este dictată de doctorii corupți, aflați permanent în conflict major de interese, conflict transformat în modul lor obișnuit de activitate medicală.

Medicii responsabili profesional și care au militat permanent pentru informarea realistă a populației privind această viroză folosită de oficialități spre a teroriza lumea, au fost ostracizați.

Medicii de bună credință și nu sunt cazuri izolate, militează pentru schimbarea radicală a stării medico-sanitare denaturată în care ne aflăm și resping o altă Mărie cu aceeași pălărie.

Medicina DOGMĂ pe care o impuneți este medicina genocidului.

A audiat Parlamentul UN SINGUR MEDIC de altă opinie decât cea IMPUSĂ prezidențial, guvernamental și de doctori străini de jurământul lui Hipocrate?

A audiat Parlamentul un singur medic, privind efectele negative ale injectării?

Nu este surprinzător faptul că EȘECUL acestui Stat și al acestui Parlament este eșecul tuturor parlamentelor și statelor care au adoptat aceeași conduită șablon, impusă.

Un sfert dintre parlamentari sunt doctori, doctori în Științe Juridice, Administrație, Economie, Strategie Națională, Științe ale Securității.

O întrebare retorică se impune: securitatea cui o apărați, căci de cea a celor care v-au dat votul lor ca să-i protejați în toate formele posibile, nici nu poate fi vorba.

Ceea ce s-a întâmplat în ȚARĂ și în întreaga LUME, este un DEZASTRU, care nu mai poate fi mușamalizat și se reflectă și în starea de sănătate și viața oamenilor: natalitatea a scăzut vertiginos, numărul deceselor excedentare din ultimii 2 ani este alarmant de mare și va continua să crească pentru că intrăm în faza de efecte grave pe termen mediu ale experimentului cu produse genetice.

Acest experiment care a fost efectuat direct pe oamenii deveniți cobai!

Acestea sunt consecințe și NU coincidențe!

Nu am temeri că ziua clarificărilor nu va veni!

Onorabili parlamentari, ați avut în repetate rânduri posibilitatea de a decide, prin acțiune, protecția sanitar-medicală a românilor, pentru că, în privința aceasta, Statul Român, membru UE, este suveran, politica medicală fiind apanajul Ministerului Sănătății și al Parlamentului.

Ați eșuat și ați participat, conștient sau nu, la un act de Crimă împotriva propriului popor!

Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru?

Așa să vă ajute Bunul Dumnezeu!

Sunt Damian Baciu medic de școală veche Pediatrie-Vaccinologie.

Parlamentul României, 10 februarie 2023.

Mulțumesc pentru atenție.

VIDEO via Război Informațional:

*Conferința a fost organizată de societatea civiliă românească. Sala a fost pusă la dispoziție de formațiunea AUR