ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un apel la rugăciune a fost lansat de un pastor din SUA, în contextul unei posibile arestări a președintelui Trump, vehiculată prin presă în ultimele zile. Redăm mai jos apelul acestuia, preluat de la TheGatewayPundit. 

APEL LA RUGĂCIUNE: : Războiul împotriva lui Trump este un război împotriva creștinismului - Pastor Jackson Lahmeyer

În urmă cu doar câteva zile, președintele Trump a postat pe Truth Social că se așteaptă să fie pus sub acuzare și arestat marți de procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg. Acuzațiile sunt legate de plățile făcute către Stormy Daniels în timpul campaniei prezidențiale din 2016 a lui Trump - acuzații pe care procuratura din Manhattan a refuzat să le urmărească anul trecut și, de asemenea, acuzații pe care procurorii federali au refuzat să le dea curs.

Ce s-a schimbat în ultimul an care face ca acest caz să merite urmărirea penală? Este pentru că nu au nimic altceva despre Trump? Este pentru că Trump este probabil să fie reales în 2024 și are un sondaj de 58%? Este pentru că Trump a declarat public că, dacă va fi reales, va lua măsuri împotriva Chinei pentru Covid-19, va securiza granița sudică și va domoli puterea acordată companiilor de social media care cenzurează opiniile conservatoare?

Cred că toate acestea sunt motivele din spatele acestei arestări iminente. Dar este mult, mult mai mult decât atât. Noi, creștinii, am urmărit cum cei din stânga ne manipulează pentru a accepta viziunea lor deformată asupra realității: o realitate care demolează feminitatea, normalizează sexualizarea copiilor și forțează principiile echității asupra bunului simț și a responsabilității personale.

Dacă suntem obișnuiți să vedem avorturi și transsexualitate, aceste lucruri vor putea fi integrate în societate și vor deveni normale. Dar ele nu sunt normale și nu trebuie să închidem ochii la ceea ce se întâmplă.

Planurile de punere sub acuzare iminentă a lui Trump nu sunt doar o persecuție politică, ci o mișcare strategică a procurorilor liberali fără Dumnezeu care vor să-l încarcereze pe cel de-al 45-lea președinte pe baza urii lor politice față de el și, de asemenea, să ia măsuri strategice pentru a-l elimina complet pe Dumnezeu din societatea noastră. Am mai văzut atacuri la adresa lui Trump, dar pe măsură ce ne îndreptăm spre o eligibilitate tot mai mare în 2024, aceste atacuri sunt amplificate în severitate și voracitate.

În această săptămână, fostul vicepreședinte Mike Pence a lansat acuzații scandaloase la adresa președintelui Trump la dineul anual Gridiron Dinner din Washington DC, susținând că președintele Trump crede doar în pasajele preferate ale „lui", alese cu migală, din Biblie, și a continuat cu o glumă despre faptul că Trump a ascuns documente clasificate în Biblia sa de la Mar-a-Lago, deoarece celui de-al 45-lea președinte nu i-a păsat niciodată suficient de mult pentru a citi textul.

Acesta este un exemplu al modului în care gardienii evanghelici creștini, precum Mike Pence, continuă să îl denigreze și să îl înjosească pe președintele Trump, deoarece acesta reprezintă o amenințare la adresa controlului lor asupra credincioșilor creștini. Așa cum am scris în trecut, președintele Trump le-a oferit credincioșilor creștini cel mai mare acces pe care l-am obținut vreodată la 1600 Pennsylvania Avenue. El a mutat ambasada la Ierusalim. A numit suficienți judecători la Curtea Supremă pentru a anula Roe vs. Wade.

Am început „Pastorii pentru Trump” în urmă cu câteva luni, după ce am văzut cum mulți lideri evanghelici bine cunoscuți l-au abandonat. Avem secțiuni în toate cele 50 de state și îl avem în consiliul de administrație pe pastorul Craig Hagin de la Rhema Bible Church. Rămânem hotărâți să îl ajutăm pe președintele Trump să revină la Casa Albă și ne angajăm în această sarcină datorită rezultatelor fructuoase pe care noi, ca și creștini, le-am realizat în timpul primului său mandat. Credem că el va contribui la readucerea națiunii noastre pe calea cea bună sub conducerea lui Dumnezeu.

Aș dori să vă invit la apelul nostru de rugăciune la nivel național luni, 20 martie, la ora 19:00, ora estului, pentru a ne arăta sprijinul pentru președintele Trump și pentru a oferi îndrumare celor care sunt îngrijorați de țară în aceste vremuri nesigure. La apelul nostru vor participa eu însumi, pastorul Jackson Lahmeyer, pastorul Craig Hagen, fostul consilier politic al lui Trump și prieten de mult timp, Roger Stone, Karyn Turk, prezentatoarea emisiunii Real America's Voice, editorul Gateway Pundit, Joe Hoft și mulți alții. Vă puteți alătura gratuit la www.pastorsfortrump.com