ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Patriarhia Română și-a exprimat marți compasiunea și solidaritatea cu victimele atentatului din Manchester, exprimându-și speranța în găsirea celor mai adecvate soluții „pentru a opri acest cumplit flagel”.

„Patriarhia Română a aflat cu multă întristare despre atentatul terorist din Manchester din seara zilei de 22 mai 2017, în urma căruia și-au pierdut viața 22 de oameni și alți 59 au fost răniți, printre victime aflându-se, din nefericire, și copii. Deplângem continuarea valului de violențe provocat de terorismul care asaltează Europa și ne exprimăm speranța că autoritățile statale și organismele internaționale vor găsi soluțiile cele mai adecvate pentru a opri acest cumplit flagel. Ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească în pacea și iubirea Sa sufletele celor decedați, să consoleze familiile îndoliate și să dăruiască sănătate celor răniți. Totodată, în numele Patriarhiei Române, ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu poporul britanic, din nou greu încercat”, se arată în mesajul transmis Agerpres de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

Explozia care a avut loc luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, s-a soldat cu 22 de morți și zeci de răniți, majoritatea tineri.