ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Joe Biden și predecesorul său democrat, Barack Obama, au condus joi o strângere de fonduri plină de vedete alături de fostul președinte Bill Clinton, oferind o apărare solidă a modului în care Casa Albă a gestionat criza din Gaza, în timp ce protestatarii au întrerupt evenimentul, scrie Reuters.
 

Biden, care a călătorit cu Obama la New York cu Air Force One, a luat parte la o discuție cu Clinton, moderată de prezentatorul emisiunii "The Late Show", Stephen Colbert, la emblematicul Radio City Music Hall, în fața a mii de invitați. Organizatorii spun că evenimentul a strâns peste 25 de milioane de dolari pentru campania de realegere a lui Biden în SUA.

Dar strângerea de fonduri a fost punctată de mai multe proteste în interiorul masivului auditoriu, participanții ridicându-se în mai multe momente diferite pentru a striga asupra discuției, făcând referire la susținerea lui Biden pentru Israel în războiul Hamas care a ucis peste 30.000 de persoane în Gaza.

"Să-ți fie rușine, Joe Biden!", a strigat cineva.
 
Și Donald Trump s-a aflat în New York. Fostul președinte a participat la priveghiul polițistului Jonathan Diller, ucis de un fost deținut.

Între timp, președintele Joe Biden a lipsit de la priveghi în favoarea unei strângeri de fonduri strălucitoare la New York City, alături de foștii președinți Barack Obama și Bill Clinton, precum și de celebrități. Niciunul dintre cei "trei marionete", așa cum i-a numit purtătorul de cuvânt al campaniei lui Trump, Steven Cheung, într-o declarație pentru Breitbart News, nu a participat la priveghiul lui Diller.

Trump a vorbit cu reporterii pentru scurt timp după ce a participat la priveghiul lui Diller, care a fost împușcat mortal sub vesta antiglonț la un control în trafic luni, și s-a întâlnit cu familia acestuia, inclusiv cu văduva lui Diller, Stephanie.

"Ceea ce s-a întâmplat este un eveniment atât de trist, de trist; un lucru atât de oribil și se întâmplă prea des; și nu vom lăsa să se întâmple", a spus Trump.

Autoritățile l-au identificat pe Guy Rivera, în vârstă de 34 de ani, ca fiind cel care a tras asupra lui Diller, după cum a relatat Breitbart News. ABC News notează că Rivera are 21 de arestări în cazier.
 
 
"Polițiștii sunt cei mai buni oameni pe care îi avem; nu există nimic și nu există nimeni ca ei", a spus el.

"Tocmai am vizitat o soție foarte frumoasă care acum nu-și mai are soțul. Stephanie a fost pur și simplu incredibilă. Copilul lor, nou-nouț, un copil frumos care stătea acolo - cât se poate de inocent și nu știe cum i s-a schimbat viața", a adăugat Trump.