ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În 2015, după momentul  „Colectiv”, a fost una dintre puținele voci care a apărat Biserica, linșată mediatic de cei care doreau să facă din ea un țap ispășitor.  Paul „Slayer” Grigoriu, fiul celebrului om de radio Paul Grigoriu, a supraviețuit tragediei „Colectiv”, realizând mai apoi o „cronică” lucidă și impresionantă a acelei nopți dramatice.
 
Și în vreme ce în presă se ducea pe toate fronturile o campanie antieclezială, iar  vocile din stradă strigau în gura mare „Vrem spitale, nu catedrale”, Paul "Slayer" Grigoriu îi asigura că „la durere se răspunde cu compasiune, nu cu judecăți sau poziții politice”.
 
Astăzi, când Coaliția pentru Familie a devenit, ca urmare a inițiativei sale privind modificarea Constituției în sprijinul familiei, ținta celor mai dure și abjecte atacuri,  a amenințărilor și dezinformării,  Paul „Slayer” Grigoriu apără demersul CPF. Într-un text publicat pe blog, el atrage atenția celor care denigrează demersul celor de la CPF, că „referendumul pentru familie din România, departe de a fi o inițiativă extremistă sau homofobă, are corespondențe la nivelul Uniunii Europene.”

„Inițiativa Coaliției pentru Familie nu este o manifestare izolată și retrogradă, cum încearcă să o prezinte oponenții, ci o poziție recunoscută și acceptată la nivel european. Mai mult decât atât, pentru forurile superioare ale UE este nevoie de un număr de trei ori mai mic de semnături decât cele adunate în România pentru ca o asemenea inițiativă să poată deveni propunere legislativă”, scrie  Paul „Slayer” Grigoriu.

Redăm textul integral semnat de fiul regretatului om de radio, Paul Grigoriu, postat pe 6 februarie:

 Comisia Europeană a validat o inițiativă pentru familia tradițională
 
„Referendumul pentru familie din România, departe de a fi o inițiativă extremistă sau homofobă, are corespondențe la nivelul Uniunii Europene. Mai exact, „Mum, Dad and Kids” este o inițiativă cetățenească ce așteaptă încă până la data limită, 3 aprilie, strângerea numărului necesar de semnături pentru a putea intra în discuția forurilor superioare europene. Inițiativa cetățenească europeană este, conform paginii oficiale a Comisiei Europene, un fel de referendum: o propunere semnată de cel puțin UN MILION de cetățeni poate deveni parte a politicii europene, prin apelul adresat Comisiei de a face o propunere legislativă. Cu alte cuvinte, dacă un milion de oameni – nu trei milioane, ca în România – semnează o asemenea petiție, măsurile propuse în ea pot deveni lege comunitară. „Mud, Dad and Kids” este o inițiativă cetățenească validată de Comisia Europeană, care propune adoptarea de către Europa a următoarei definiții a familiei: „căsătoria este uniunea durabilă între un bărbat și o femeie, iar familia se bazează pe căsătorie și / sau pe urmași”. Toate detaliile despre această inițiativă pot fi găsite la adresa http://www.mumdadandkids.eu/ , unde puteți de asemenea să semnați electronic în favoarea ei.
 
După cum se vede, inițiativa Coaliției pentru Familie nu este o manifestare izolată și retrogradă, cum încearcă să o prezinte oponenții, ci o poziție recunoscută și acceptată la nivel european. Mai mult decât atât, pentru forurile superioare ale UE este nevoie de un număr de trei ori mai mic de semnături decât cele adunate în România pentru ca o asemenea inițiativă să poată deveni propunere legislativă”.