ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul Telegram, Pavel Durov, a acordat un lung interviu jurnalistului american Tucker Carlson, care acum și-a deschis cont și pe Telegram, peste 100.000 dintre admiratorii săi abonându-se la noul canal într-o singură zi: https://t.me/TuckerCarlsonNetwork. Inițial, interviul a durat până la trei ore, din care mai puțin de o oră a fost inclusă în versiunea finală.

"În calitate de lider al unei platforme neutre din punct de vedere politic, este responsabilitatea mea să vorbesc cu jurnaliști care reprezintă opinii politice diferite. În februarie, am realizat un interviu de trei ore cu un jurnalist cu opinii liberale. În aceeași zi, am vorbit cu Tucker Carlson, care este renumit ca fiind conservator. În acest fel, pot să rămân corect față de toate audiențele și să spun povestea Telegram pentru toată lumea”, a declarat fondatorul Telegram.

Interviul cu Tucker va fi publicat foarte curând. Va fi în format video, ceea ce este destul de rar pentru mine - așa că nu uitați să îl vedeți", iată ce a scris Durov despre acest lucru.

Interviul a fost publicat în urmă cu aproximativ 7 ore, iar în acest timp a fost deja vizualizat de peste 580.000 de persoane.
 
Durov a vorbit în interviu și despre tacticile de presiune pe care guvernul american le-a folosit împotriva sa, inclusiv trimiterea de agenți FBI la domiciliul său.
 
VIDEO: