ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii serviciilor din toate cele cinci ramuri ale armatei americane, angajați federali și contractori civili federali s-au alăturat într-un proces colectiv împotriva Departamentului Apărării după ce le-a fost impusă vaccinarea obligatorie, conform Technocracy News și Epoch Times.

Cei 24 de reclamanți "se confruntă cu un termen limită, în conformitate cu mandatul federal privind vaccinul anticovid, pentru a se vaccina, proces care încalcă convingerile lor religioase sincere și li s-a refuzat orice scutire sau acomodare religioasă", potrivit Liberty Counsel, firma juridică creștină care a intentat procesul.

Acțiunea în justiție (pdf), depusă la Tribunalul Districtual al SUA pentru Districtul Mijlociu din Florida, îi menționează ca pârâți pe președintele Joe Biden, pe secretarul apărării Lloyd Austin și pe secretarul pentru securitate internă Alejandro Mayorkas.

Reclamanții cer instanței să emită un ordin de restricție temporară (pdf) pentru a împiedica intrarea în vigoare a mandatelor privind vaccinul COVID-19 și, în cele din urmă, să emită un ordin judecătoresc pentru a împiedica Pentagonul să aplice mandatele administrației Biden privind vaccinul COVID-19.

La 9 septembrie, Biden a emis un ordin executiv prin care cere ca aproape toți angajații federali să fie vaccinați, ca o condiție de angajare. Testarea regulată nu este o opțiune. Angajații federali civili și contractorii au termen până la 22 noiembrie pentru a fi complet vaccinați.