ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cîntărețul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai conștiincioși susținători ai politicii guvernului în problema c0vid. După propriile sale declarații, într-o emisiune televizată: „Am purtat mască, am stat în casă, m-am vaсsinat. Am fost primul cîntăreț de muzică populară care m-am vaсsinat. Am zis să mor eu primul, să mor în plină glorie!”.

Dorința i-a fost împlinită. S-a vaccinat și a murit!

Cum am mai spus-o: virusul dă plăcuță suedeză botnițarilor și vacciniștilor, iar Darwin e necruțător.

Interesant cum o parte a presei evită să pomenească faptul că popularul cîntăreț a fost vacsinat antic0vid și încearcă să pună moartea sa pe seama c0vidului. De pildă Ana Popescu, în „Adevărul” din 8 noiembrie 2021, scrie (linc) că „Doru Gușman, impresarul și prietenul lui Petrică Mîțu Stoian, la familia căruia acesta locuia de mulți ani, a mărturisit că artistul nu a știut că a avut COVID decît după ce a făcut un CT (computer tomograf), iar medicii i-au spus că trecuse prin boală și că avea plămînii afectați”. Mîțu Stoian s-a simțit rău, „în fiecare zi își făcea test rapid” pentru depistarea c0vidului, acestea au ieșit negative, motiv pentru care artistul spunea fiicei impresarului (medic) „Nană, uite că nu am nici astăzi c0vid”, dar după ce a ajuns la spital medicii au încercat să-l convingă că totuși c0vidul e pricina problemelor lui de sănătate.

Părerea mea e că artistul nu a știut că a avut c0vid pentru că chiar nu a avut c0vid, iar cînd a ajuns la spital și s-a văzut că plămînii îi erau afectați medicii n-au putut să spună că aceasta e din pricina vacsinului, fiindcă și-ar risca cariera, și au venit cu explicația politic corectă standard care se dă în zilele astea la o mulțime de pacienți care au probleme din diferite motive, anume că problemele sînt pricinuite de c0vid. Amintesc că, după observațiile doctorului canadian Charles Hoffe pe care le-am prezentat mai demult, afectarea plămînilor poate fi unul din efectele vacsinurilor cu ARN mesager: Ce se afla în sîngele celor vacsinați antic0vid. Dr. Charles Hoffe explică apariția cheagurilor de sînge care produc leziuni (unele microscopice, dar în număr mare și debilitante) la inimă, plămîni, creier (video – linc).

De observat că articolul din „Adevărul” de care am amintit nu pomenește faptul că Petrică Mîțu Stoian s-a vacsinat antic0vid ci prezintă diagnosticul „situație post-c0vid” pe care l-ar fi dat doctorii. Adică, deși omul s-a testat în repetate rînduri pentru c0vid și mereu rezultatul testelor a ieșit negativ, dacă a murit tot pe c0vid dăm vina, în nici un caz pe vacsinul antic0vid despre care se știe sigur că l-a făcut, dar despre care nici nu pomenim. Acestea sînt jurnalistica și medicina noastră de astăzi! Pe lîngă „Adevărul” o mulțime de alte mijloace de informare în masă care au relatat despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian au omis amănuntul că artistul era vacsinat (chiar fan al vacsinării și al tuturor măsurilor antic0vid recomandate de autorități) și pun moartea sa pe seama c0vidului.