ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestatarii anti-restricții cotidiene lovesc mai nou miezul problemei, Agenda Marii Resetări enunțate la Forumul Economic Mondial. În imagini, polițiștii din Olanda se opintesc să curețe afișele critice la adresa stăpânilor guvernului lor, în noua lor slujbă, de... curățători stradali! În afișe se disting fețele lui Klaus Schwab și George Soros. Chiar nu ne-am fi putut gândi că și olandezii, fruncea Europei, sunt conspiraționiști, la fel ca gregarii ortodocși de la Porțile Orientului! În plus, au identificat exact pentru cine lucrează noile MILIȚII COVID. După cum se vede ăn fotografia de mai jos:

Reamintim că Olanda s-a confruntat cu repetate proteste anti-vaccinare obligatorie și anti-pașaport de vaccinare. Cel mai recent a fost duminică, 16 ianuarie, când majoritatea capitalelor occidentale, inclusiv Amsterdam, au fost împânzite de manifestații puternice. În Europa de Est, cele mai recente proteste de amploare s-au înregistrat în Bulgaria și Ungaria.