ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pompiliu Diplan, liderul grupului civic Starea de Libertate, anunță un nou protest pentru sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la Piața Universității. Totodată, el face un apel la solidaritate pentru achitarea multiplelor amenzi de 500 - 1000 de lei și a celor 3 amenzi maxime de 10.000 de lei fiecare pe care le-a aplicat Jandarmeria cu mână largă pentru a „pedepsi” marele protest din 21 decembrie de la Parlament.
 
„Acesta e prețul plătit de români pentru a fi și a rămâne în Stare de Libertate. În concluzie, cât e amenda pentru starea de libertate? Maximă! Care trebuie să fie solidaritatea pentru această stare firească a poporului român? Haideți, fraților, s-o facem și pe asta tot maximă, să le dăm o lecție celor care vor să pună biruri pe libertate și pe drepturile noastre!”, a îndemnat Pompiliu Diplan.

Redăm mai jos postarea în care Starea de Libertate anunță noul protest de sâmbătă, 29 ianuarie 2022:
 
„Minciuna lor se fâsâie!

Urmează un protest împotriva ORICĂRUI CERTIFICAT și a oricăror rămășițe de dictatură medicală! Pe 29 Ianuarie la Piața Universității.

Dar nu putem continua lupta fără solidaritatea voastră. Amenzile de pe 21 Decembrie ne-au încovoiat (deși nu ne-au supus)! Amenzile maxime (3 X 10 000 lei) le-am primit noi și Mihai Târnoveanu (plus altele de 500/1000 lei).

Maximă să fie și unitatea noastră! Haideți să le arătăm că nu ne pot da înapoi! 

Și că pe 29 vom fi mai gata de luptă decât oricând! Rugăm donați pentru plata amenzilor din clip la:
 
Pompiliu Diplan, IBAN RO20 RNCB 0071 1259 9773 0001 (BCR)

Mulțumim, vizionare plăcută (2min 59 sec)”. VIDEO: