ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Fratilor, azi, Joi, 18 Noiembrie avem actiune de denuntare a matracucilor de la partidele ale caror conduceri doresc Certificatul Digital in Romania. Dumitru Balan (Actiune pt Natiune) si Aurelia Popa (A.ro) vor incepe de la 10:30 dimineata la USR (Kiseleff 55). Noi va incurajam sa va alaturati noua. Daca puteti incepe de la 10:30am, f bine, daca nu, macar la 11:30-12-cel-tarziu sa fiti la PSD pt ca acolo e "bataia porcului", acolo ar trebui sa fie scrasnirea dintilor de rusine. 

Aceste partide trebuie sa simta durerea si pretul tradarii pe care o pregatesc cu incetinitorul, Neamului Romanesc!

Asteptam cu infrigurare ziua discutarii in Comisii a Certificatului si apoi ziua votului in plen. 
Mai sunt si proteste in tara peste weekend (vom reveni cu asta). Dar, pana la proteste, pichetarile astea reprezinta ocazia voastra, fratiorilor, sa straluciti ! Da, cu strigatele peste gard si cu hartia igienica aruncata catre nenorocitii care ne conduc. 

Alaturati-va noua! Fiti viteji! Implicati-va! Faceti ceva concret in regim de razboi si in regim de urgenta pentru tara ta! Luptati pana la ultima picatura de sudoare (nici macar sange)! Si daca da Dumnezeu sa castigam la un vot diferenta, acel vot veti sti ca voi l-ati blocat!

Va asteptam!”, a scris Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate.