ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A ales să își riște viața ei, doar pentru a nu lua viața copilului pe care îl purta în pântece. Povestea tinerei diagnosticată cu cancer, pentru care aducerea pe lumea a bebelușului său a fost mai importantă decât sănătatea ei, este o lecție de viață, scrie e-sănătate.info.

Diagnosticată cu leucemie cronică la doar 20 de ani, Victoria a rămas însărcinată, iar medicii au sfătuit-o să renunțe la copil pentru a nu-și pune viața în pericol. Nu a stat nicio clipă pe gânduri când a decis că e mai important să trăiască copilul purtat in pântece. Așa că a renunțat la tratamentul pentru cancer și a luptat secundă cu secundă ca să ducă sarcina la capăt și să își vadă pruncul născut. 

„Îmi doream mult un copil, dar mă gândeam că niciodată nu o să simt o astfel de fericire. Dumnezeu însă a auzit ruga mea și, văzându-mi suferința, mi-a dăruit un copil. Eram fericită, dar totodată plină de frici. Am ascuns faptul că sunt însărcinată timp de șapte luni, mă temeam de decizia medicilor în privința copilului. Bebelușul nu avea nici o vină, trebuia să trăiască, chiar dacă exista riscul ca eu să mor”, afirmă Victoria.

Sarcina însă nu a fost deloc ușoară. Deși a încercat să ducă un mod de viață sănătos și să urmeze un tratament naturist, Victoria se simțea tot mai rău. Asta pentru că pe tot parcursul sarcinii a întrerupt terapia anticancer, care, de fapt, o menținea în viață.

Articolul integral poate fi citit AICI.