ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VREDNIC ESTE! ÎNTRU MULȚI ANI!

Reproducere la un an de la evenimentul memorabil:

De Sfânta Parascheva 2021, ziua când a fost uns Episcop de către Vrednicul de pomenire Patriarh Teoctist, în 2006, PS Părinte Episcop Ambrozie al Giurgiului a rostit poate cea mai dură predică de până acum a unui Întâistătător la adresa guvernanților actuali, după cum v-am prezentat în transcrierea de aici:

Iohannis și Cîțu puși la zidul rușinii de PS Ambrozie: Oameni de nimic, fără credință, mincinoși nemernici care nu-și iubesc poporul. Când s-o clătina mulțimea, să vedeți cum cad și-și rup gâtul toți! Își bat joc de români! Bate-i Dumnezeu să-i bată!

Având în vedere interesul cititorilor ActiveNews pentru Cuvântul Ierarhului, redăm și extrasul filmat din predica Preasfințitului Părinte Ambrozie (filmare realizată de canalul YouTube Cult Cultură):

De asemenea, vă prezentăm și o predică de anul trecut pe tema politicienilor și a crizei coronavirus (filmare realizată canalul YouTube Fundația Ortodoxă Arsenie Boca):