ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O echipă a Spitalului Universitar Marburg cercetează afecțiunile pe termen lung declanșate de vaccinul anti-COVID, informează Deutsche Welle.

Numărul pacienților care suferă de așa-numitul "Sindrom PostVac" este mare iar cercetările sunt la început. Deși OMS a recunoscut oficial această afecțiune, unii medici nu-i iau în serios pe cei care acuză simptome ciudate după vaccin. "Spuneau că sunt nebun", povestește un pacient.
 
Reportajul de mai jos urmărește situația lui Vera și Alexander, De când au făcut vaccinul anticovid, ambii au pobleme de sănătate. Cei doi se confruntă cu o varietate de simptome, care le îngreunează viața. Alexander este la prima vizită medicală la Marburg. A așteptat opt luni să primească programare. Centrul este literalmente asaltat de persoane afectate. Cei doi pacienți povestesc cum se confruntă cu diverse probleme post vaccinare, cum ar fi epuizarea sau problemele neurologice.
 
VIDEO: