ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O decizie surprinzătoare a Administrației Prezidențiale, unică în ultimii 25 de ani: recepția de 1 Decembrie, organizată la Palatul Cotroceni a fost anulată.

Recepția tradițională de la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale ar putea să nu fie organizată anul acesta, motivele fiind legate de tragedia din clubul Colectiv și atentatele de la Paris, au declarat luni pentru AGERPRES surse oficiale.

Potrivit surselor citate, președintele Klaus Iohannis va participa pe 1 Decembrie la una din paradele militare organizate în țară, neluându-se încă decizia dacă va merge la cea de la București.

Președinția organiza, în fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Decembrie o recepție la care erau invitate câteva mii de persoane — politicieni, oameni de afaceri, de cultură, diplomați.