ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, John Watt, un bărbat din Marea Britanie, vătămat de vaccinul covid, a profitat de ocazia de a-l confrunta față în față pe premierul britanic Rishi Sunak la GB News, aducând problema critică a leziunilor cauzate de vaccinuri direct în fața liderului națiunii. (transcrierea dialogului, mai jos)
  

John Watt a suferit de sindromul de tahicardie posturală ortostatică (POTS), o afecțiune care afectează fluxul sanguin, după vaccinarea anticovid. Povestea sa este una dintre multele prezentate în documentarul Safe and Effective (Sigur și eficient).

La începutul acestui an, la 31 ianuarie, într-o confruntare verbală cu deputatul Andrew Bridgen, Sunak a cântat o melodie foarte puternică în favoarea vaccinruilor COVID-19.

Bridgen a întrebat Parlamentul: "Va folosi [Sunak] această ocazie pentru a corecta acea declarație sigură și eficientă sau va alege aceeași linie ca și Tony Blair, va sta deoparte, nu va face nimic și va lăsa ca mizeria să continue să se adune?".

Sunak a răspuns: "Permiteți-mi să fiu fără echivoc... vaccinurile COVID sunt sigure".

La GB News, Sunak s-a întâlnit nu doar cu John, ci și cu un alt bărbat care atestă că a suferit leziuni care i-au schimbat viața după ce a primit vaccinul COVID-19.

Guvernul britanic a colaborat cu platformele de socializare precum Facebook, Twitter și Google, eliminând sau semnalând "dezinformările" legate de COVID-19 și de injecție.
 
Printre "dezinformările" semnalate se numărau povești reale ale unor persoane reale care împărtășeau răni reale provocate de vaccin.

Cu toate acestea, Sunak a părut uimit atunci când ambii bărbați i-au spus că poveștile lor despre rănile provocate de vaccinuri au fost reduse la tăcere de social media și de presă.

"Suntem reduși la tăcere, Rishi, pe rețelele sociale și peste tot. Suntem reduși la tăcere!" a declarat John.
 
"Suntem cei mai reduși la tăcere oameni din această țară!"
 
JOHN WATT: "Bună, Rishi Sunak. Am atât de multe de spus, dar atât de puțin timp. Mă numesc John Watt și sunt una dintre victimele de la vaccinului COVID din această țară.

"Vreau să te uiți în ochii mei, Rishi Sunak, și vreau să te uiți la durerea, trauma și regretul pe care le am în ochi. Am fost lăsați fără niciun fel de ajutor.

"Nu numai eu sunt aici [care sunt] rănit de vaccin; mai este un alt om acolo a cărui viață a fost distrusă de acel vaccin COVID-19. Cunosc oameni care și-au pierdut picioarele - amputații. Cunosc oameni cu afecțiuni cardiace ca mine, Rishi Sunak.

"De ce a trebuit să înființez un grup de sprijin în Scoția pentru a avea grijă de oamenii care au fost afectați de acel vaccin Covid-19? De ce oamenii care sunt la conducere și care ne-au spus tuturor să facem ceea ce trebuie ne-au lăsat pe toți să putrezim și m-au lăsat pe mine și pe miile și zecile de mii din această țară să putrezesc?

"Rishi Sunak, privește-mă în ochi. Când ai de gând să începi să faci ceea ce trebuie? Schema de plată a daunelor provocate de vaccinuri nu este potrivită pentru scop. În Scoția, chiar acum, conform sistemului de cartonașe galbene, există peste 30.000 de persoane [care] au avut o reacție adversă la acest vaccin."

Premierul RISHI SUNAK: "John, vă mulțumesc foarte mult pentru întrebarea dumneavoastră."

JOHN WATT: "Vă mulțumesc că ați început să faceți ceea ce trebuie, domnule Rishi Sunak."

Premierul RISHI SUNAK: "Ați adus un punct de vedere foarte puternic, John. Ei bine, îmi pare foarte rău să aud despre circumstanțele tale personale și ai spus că și cineva de aici pare să fi suferit de un lucru similar. Acum, evident, nu știu despre situația individuală în care vă aflați."

JOHN WATT: "Suntem reduși la tăcere, Rishi. Pe rețelele de socializare și tot ce este. Suntem reduși la tăcere! Suntem cei mai reduși la tăcere oameni din această țară!"

ALT BĂRBAT RĂNIT DE VACCIN: "Tăcere în presă, pentru că povestea mea în presă - a trebuit să mă duc la guvern pentru comentarii și i-au făcut să scoată toate acele lucruri."

MODERATOR: "Iertați-mă pe amândoi. Domnule, ați ridicat niște puncte foarte valabile, sunt sigur. Ceea ce trebuie să spun este că, totuși, nu v-am avut la microfon și, după cum știți, trebuie să trecem peste asta. Sunt sigur că putem ridica punctele dvs. de vedere cu prim-ministrul la o dată ulterioară, dar între timp, domnule prim-ministru, dacă nu ați acoperit problema."

RISHI SUNAK: "Sunt foarte bucuros să o fac. Așadar, există un sistem de compensare a vaccinurilor care este în vigoare, așa cum ați făcut aluzie, în NHS. Evident, fiecare persoană în mod individual va lucra la cazurile sale. Este dificil pentru mine să comentez cazul individual al cuiva. Sunt sigur că veți aprecia acest lucru.

"Sunt foarte bucuros să mă duc și să mă uit la cazuri și sunt sigur că le veți trimite la echipa de aici. Sunt foarte trist și șocat să aud că ați fost redus la tăcere de cineva. Acest lucru este surprinzător pentru mine.

"Așa că vă rog să le dați detaliile dvs. lui Stephen și echipei, iar eu le voi lua cu plăcere. Bineînțeles, ar trebui să puteți vorbi despre experiența dumneavoastră - ce vi s-a întâmplat. Și, așa cum am spus, avem un sistem de compensare pentru asta și mă voi asigura că lucrăm prin asta.

"Evident, cred că veți aprecia că îmi este greu să comentez circumstanțele dvs. specifice - doar că nu le cunosc. Și aceste lucruri care."

(Un alt bărbat rănit de vaccin începe să vorbească)

MODERATOR: "Vă rog să mă iertați, domnule. Nu avem un microfon la dumneavoastră, așa că telespectatorii și ascultătorii noștri nu vor putea auzi ceea ce spuneți."

RISHI SUNAK: "Ultimul lucru pe care l-aș spune este că am trecut printr-o pandemie ca toți ceilalți la punctele când a fost vorba de vaccin. Acele decizii au fost întotdeauna luate pe baza sfaturilor medicale ale experților noștri medicali care să ne spună, ca politicieni, care evident nu sunt medici, despre cum să desfășurăm cel mai bine vaccinul, ce era în interesul sănătății publice, ordinea de prioritate, cum ar trebui să se facă acest lucru, cine ar trebui să fie eligibil. Aceasta a fost o recomandare a medicilor, iar noi am urmat-o.

"Acum, în mod evident, dacă există circumstanțe individuale care nu au funcționat, atunci de aceea avem un sistem de compensare și mă voi asigura că nu se va întâmpla nimic".