ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Visarion Alexa, preot paroh al bisericii cu hramul „Pogorârea Sfântului Duh, Sfântul Nicolae – Militari”, se întreabă, într-o postare pe Facebook, de ce homosexualii vor o familie, „piratând”, în acest fel, o idee care s-a născut în Biblie.
 «De ce vor homosexualii o "FAMILIE"?! Nu înțeleg, de ce vor să pirateze o idee care s-a născut în biblie? „Și a făcut Dumnezeu pe om după CHIPUL Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut BĂRBAT și FEMEIE. Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creșteți și vă ÎNMULȚIȚI..." (Geneza, 27-28).
Știți că unii piratau casetofoane, pe vremuri, sub nume asemănătoare... Sannyo, Sanny... etc. De ce să strici un concept atât de COMPLEX și VECHI, "FAMILIA" ?!?!
Domnilor, Doamnelor, de felurite orientări sexuale... ce spuneți să definiți altfel dorința Dumneavoastră... să-i spuneți: "FoMELIE", "FuMELIE", "FiMELIE"... etc. ... folosiți imaginația!
Nu are rost să descompunem ceva ce funcționează de mii de ani. Chiar Dvs. sunteți rodul unei FAMILII!!!
 
Deci ce spuneti de un joc de cuvinte creativ și propuneți legiuitorului conceptul?!?
 
Mă simt nevoit să mai adaug: nu îi disprețuiesc pe homosexuali. Mulți sunt oameni faini... cu nimic mai prejos decât confrații hetero...», a scris părintele Visarion Alexa.