ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


21 de zile i-a luat președintelui Colegiului Medicilor, fundenistul Daniel Coriu, ca să răspundă unei solicitări simple, fundamentate pe propriile legi ale medicilor din România, cu privire la ilegalitatea campaniei TV de vaccinare la care au participat patru doctorași vedetiști - Valeriu Gheorghiță, Beatrice Mahler, Mihai Craiu și Adrian Marinescu -, care mai transmiteau și informații false și periculoase pentru toți românii și anume că VACCINUL ESTE SIGUR și are FOARTE PUȚINE REACȚII ADEVERSE. O minciună colosală cu efecte directe asupra sănătății a mii și mii de români și chiar cu rezultate fatale, după cum s-a dovedit deja.

Repetăm afirmația pentru care pot fi făcuți responsabili direcți de către cei afectați de efectele adverse ale medicamentului experimental pe bază de ARNm injectat în masă populației: „Acest vaccin este sigur, este eficient și are foarte puține reacții adverse.”

După 21 de zile - timp în care CNA, la fel de vinovată pentru răspândirea unor informații false, a și oprit campania ilegală - , președintele Colegiului Medicilor, Daniel Coriu, ne-a răspuns că e dreptul nostru să reclamăm medicii la colegiul teritorial la care sunt înscriși medicii. Atât a putut Coriu să ne spună. Mai multe n-a știut.

La fel de mutulică a fost Daniel Coriu și când presa (în fine, o foarte mică parte a ei) a dezvăluit că Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Nu i s-a părut nimic nedeontologic în asta medicului nostru fundenist cu alură cel puțin de general.

Cu totul altfel stă cazul azi, când, la minut - parcă auzim plesnetul bocancului - a reacționat ca la ordin afirmând că medicul de familie Dan Gavrilescu din Câmpina, care și-a exprimat opinia cu privire la virusul Wuhan pe baza celor mai recente descoperiri științifice, „a greșit profund”.

Medicul de familie din Câmpina care a spus în fața unor elevi, la Școala Altfel, ca SARS-CoV2 este "armă biologică" "a greșit profund", afirmă președintele Colegiului Medicilor, prof. dr. Daniel Coriu, citat - normal - de Hotnews. "Ca medic, cred că domnul doctor a greșit profund. Tot timpul medicii trebuie să vorbească având ca argument principal medicina bazată pe dovezi științifice", spune Daniel Coriu.

Mai mult, dacă la medicii propagandiști ilegal nu se putea pronunța dacă au încălcat sau nu deontologia profesională - deși au încălcat și Legea și statutul Colegiului Medicilor! - la medicul din Câmpina, are deja răspunsul înainte chiar de a fi judecat: "Ca medic, dar și ca părinte, consider că poziția domnului doctor din Câmpina nu este una conformă. Ca președinte al Colegiului Medicilor din România nu sunt de acord cu astfel de afirmații susținute în fața unor copii și va trebui, din punctul de vedere al codului deontologic, să verificăm dacă domnul doctor s-a încadrat în prevederile acestui act, având în vedere că dumnealui s-a exprimat în spațiul public și, probabil, a fost invitat în calitate de medic", este reacția președintelui Colegiului Medicilor.  

Dar medicii vedetiști de mai sus pe bază științiifică au vorbit afirmând că „vaccinul este sigur” și are „foarte puține efecte adverse” contrazicând până și prospectul vaccinului Pfizer/BioNTech care arată că sunt cel puțin 15 reacții adverse, studiile lor menționând inclusiv cazuri de decese. Decese care azi încep să iasă la iveală, cu sutele, în Europa și SUA?

Cu ce a greșit mai profund decât profunzii vacciniști TV enumerați medicul din Câmpina? A omorât pe cineva, după cum s-a întâmplat cu asistenta vaccinată de la Institutul Marius Nasta care și-a crezut șefa, Beatrice Mahler, cât și pe propagandiștii nesancționați de Colegiul Medicilor și s-a vaccinat doar pentru a muri în singurătate? Șefă care apoi i-a ascuns moartea timp de 9 zile, până a aflat presa pe surse? Mahler n-a greșit profund cu nimic?

Dr. Mutulică nu se poate pronunța pe cazuri crase dar știe mai bine decât Comunitatea de Informații a Statelor Unite - care a atenționat demult cu privire la fabricarea virusului în laborator - care e treaba cu virusul chinezesc. Este cumva specialitatea Doctorului Mutulică (transformat peste noapte în Leul Fundenilor)? Pentru că un profesor cu această specialitatea tocmai s-a pronunțat, ȘTIINȚIFIC, pe acest subiect.

Potrivit Yahoo, profesor Dr. Steven Quay consideră că Virusul COVID provine 99,8% din LABORATOR și că sunt doar 0,2% șanse ca el să fi apărut pe cale naturală.

Potrivit fostului Secretar de Stat al SUA Michael Pompeo, Statele Unite dețin dovezile că VIRUSUL a ieșit din Laboratoarele de la WUHAN.

Potrivit fostului șef al Serviciilor de Informații Americane, John Ratcliffe, China a făcut experimente legate de coronavirus încă din 2017.

Are doctorul Daniel Coriu din Fundeni capacitatea să contrazică sursele de informații de mai sus?

Ne-ar putea spune Dr. Știe-Tot, dacă este atât de documentat încât să contrazică specialiști în domeniu, cum se face că azi, 12.02.2021, China, locul de unde a pornit pandemia, la o populație de 1,439,323,776 oameni are 0 (ZERO) DECESE? În timp ce SUA și Europa sunt efectiv distruse și sub carantină, în unele locuri totală? Are vreo explicație de medic, chiar de președinte al Colegiului Medicilor, ca să ne lumineze și pe noi în ce constă „miracolul” chinezesc? ZERO MORȚI AZI de Covid - conform Worldometeres -, la un miliard și jumătate de popor! Dr. Mutulică, aveți legătura!

Redăm pe scurt istoria medicului din Câmpina, așa cum a fost relatată de presă: "Acest virus Sars-Cov-2 este fratele mai mic al lui Sars-Cov1. E un virus modificat în laborator de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică", spune medicul Dan Gavrilescu în clipul pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, potrivit ziarului local, care a publicat clipul video.

"Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci practic trăim într-o minciună indusă prin televizor", a mai afirmat acesta. Ulterior, clipul a fost șters.

Citiți și EXCLUSIV RTV. Mădălin Ionescu: „Suntem în plin război. OMS s-a straduit greu să obțină o pandemie”

"Am încercat să am un dialog cu elevii mai ales că erau trecuți de vârsta majoratului ca să îi îndemne la discernământ, la trierea informațiilor pe care mass-media le dă trunchiat și îmi omoară pacienții. Numai că are patru secvențe proteice asemănătoare cu HIV. Nu stiu dacă e bine să facem știință la televizor, e multa politică", a spus Gavrilescu vineri, la Digi24.

"Până la 31 decembrie 2020 am scris doar 12 certificate de deces, pentru alte boli nu pentru COVID. Cam unul pe lună. Până la 8 februarie anul acesta am scris 7. Cum să imi explic eu medical și ca cetățean acest fenomen alarmant? Dacă nu prin picatura asta chinezească pe care o administrează zi de zi persoanele în etate și singure?" a continuat acesta.

Întrebat dacă s-a vaccinat, medicul a răspuns: "Bineînțeles că nu, doamnă. Doar dacă mă obligă." Pe de altă parte, a menționat că preferă vaccinul Astra Zeneca, cu virus atenuat viu.

Mai mult, medicul a precizat că nu poartă mască decât atunci când e nevoie. "Mi se pare irațional să port mască pe stradă", a spus el.

Acum este acuzat nici mai mult nici mai puțin decât că a răspândit „teorii ale conspirației”. Dar ce ne facem cu faptul că însuși Bill Gates (la fel ca 70% din români) crede în „Teoria Consiprației” și Războiul Bioterorist? Nemaivorbind de SRI! - Inamicul invizibil. BIOTERORISMUL și armele biologice în lume. Broșură SRI

LA ZI: Fostul secretar de Stat al SUA Mike Pompeo: Exista dovezi semnificative că virusul Covid-19 a provenit din laboratoarele de la Wuhan. Expert OMS: Nu ni s-a dat tot ce am cerut. De ce nu se întâmplă nu pot comenta. Fie e ceva politic, fie altceva