ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A decedat părintele Pavel de la Marea Lavră, fostul „protos” al Sfântului Munte, în urma unui infarct survenit după injectarea cu a treia doză de „vaccin” Covid, informează Trelogiannis Blogspot și VimaOrthodoxias.gr.

Monahii consideră că moartea subită a acestuia este un semn prin care sunt confirmate cuvintele Părintelui Partenie și ale Părintelui Gavriil, conform cărora „cel care face a treia doză nu are viitor”.
 
Alte publicații afirmă că ar fi făcut doar două doze și nu trei. Oricum, ce e cert e ca omul e mort iar planeta e împânzită de astfel de „reacții adverse” imediate sau la câteva luni după vaccinare.

Părintele Pavel a murit la vârsta de 68 de ani. El absolvise Facultatea de Drept și a fost de trei ori Protoepistatis al Sfântului Munte. Primise demnitatea de „protos” pe 14/1 iunie 2020. Redacția Activenews a primit confirmare pe surse din Muntele Athos despre decesul acestuia. Dumnezeu să-l odihnească în pace!