ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La zece ani de la aderarea României la UE, pentru prima dată un român încearcă să devină viitorul președinte al Parlamentului European, după demisia recentă a lui Martin Schulz.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății condus de Marine Le Pen, este primul român care candidează la președinția Parlamentului European, potrivit . Alegerile au loc în a doua jumătate a lunii ianuarie 2017, scrie DCNewws.ro

Laurențiu Rebega este susținut în această candidatură de Grupul Europa Națiunilor și Libertății condus de Marine Le Pen.
 
Candidatura europarlamentarului român la președinția Parlamentului European din partea miscarilor patriotice europene pune România pe harta noului val politic care cucerește Europa.
Reamintim că, în primăvară, la invitația lui Rebega, Marine Le Pen a fost prezentă în România, unde a lansat, la Sinaia, Partidul Forța Națională ca formațiune implicată în Grupul Europa Națiunilor și Libertății