ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, prins în flagrant în timp ce primea mită  şi a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.
 
Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Ștefan Crișu a fost prins duminică în timp ce primea 2.000 de euro de la o persoană inculpată într-un dosar la o altă unitate de parchet și căreia i-a promis că va interveni pentru rezolvarea dosarului său.

Aceleași surse au explicat că procurorul ar fi pretins 3.000 euro și un telefon mobil, duminică întâlnindu-se cu persoana respectivă pe o terasă de la o cafenea din București pentru a primi 2.000 euro, când s-a realizat flagrantul.

Procurorul a fost reținut deoarece fiind infracțiunea flagrantă nu este necesară încuviințarea CSM pentru luarea acestei măsuri.