ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Masayasu Inoue este profesor emerit la Școala de Medicină a Universității din Osaka, specializat în patologie moleculară. Potrivit CV-ul său, a studiat în profunzime cu privire la stresul oxidativ. Într-un mesaj recent, transmis către lume, semnalat de jurnalistul John Leake, preluat și de Dr. Peter A. McCullough pe blogul său, profesorul japonez vorbește despre crima împotriva umanității, care a fost comisă prin injectarea în persoanele sănătoase a acestor terapii genice („vaccinurile” ARNm Covid, printr-o tehnologie experimentală, fără precedent), și avertizează cu privire la „boala X”, despre care s-a semnalat la Davos, și privind consecințele implementării, în mod nedemocratic și fără temeiuri științifice, a așa-numitului Tratat pentru pandemii al OMS.

Lucrarea sa intitulată „Generarea mitocondrială a speciilor reactive de oxigen și rolul ei în viața aerobă” prezintă următorul rezumat:

Lucrarea de față descrie, de asemenea, modul cum o interacțiune între oxigenul molecular, oxidul nitric (NO) și radicalii superoxid reglează circulația, metabolismul energetic, apoptoza și funcționează ca un sistem major de apărare împotriva agenților patogeni. Se descrie, de asemenea, semnificația patofiziologică a generării ROS de către mitocondrii în etiologia îmbătrânirii, a cancerului și a bolilor neuronale degenerative.

„În ultimul timp, «etiologia îmbătrânirii, a cancerului și a bolilor neuronale degenerative» a fost mult timp în mintea mea, după ce am aflat că tânăra prietenă a unei prietene a descoperit recent că are melanom avansat, metastatic, cu cauză necunoscută, care s-a răspândit la creier. A doua zi după ce am aflat această veste, am citit următorul articol din New York Post: Creșterea ratelor cancerului la tineri din cauza «îmbătrânirii accelerate», potrivit unui nou studiu «foarte îngrijorător». Desigur, «noul studiu îngrijorător» nu menționează nimic despre vaccinurile genetice care au fost injectate în mod repetat tinerilor în ultimii trei ani.” - scrie John Leake.

Ascultați „Mesajul către lume” al profesorului Inoue și încercați să înțelegeți crima împotriva umanității pe care o prezintă - probabil YouTube nu îi va permite să rămână mult timp pe platformă.

Mai jos, oferim cele mai importante fragmente din mesajul Dr. Masayasu Inoue, cu VIDEO la final:

„Pandemia a fost folosită ca un pretext de către OMS pentru a determina vaccinarea tuturor oamenilor din lume. Sub pretextul de a „economisi timp” a fost aleasă o metodă extrem de periculoasă: injectarea intramusculară a unor gene virale pentru a produce proteine spike toxice direct în țesuturile umane – o metodă fără precedent. Prin urmare este imposibil să existe consimțământ informat, în mod corect. … Rezultatul acestor injectări este reprezentat de vătămări induse, care nu au mai fost cunoscute înainte în istoria umană. 

Consider că utilizarea frauduloasă a terapiei genice experimentale la persoane sănătoase, în special la copii sănătoși, constituie o încălcare extremă a drepturilor omului. … Ei plănuiesc să producă noi vaccinuri, ca pregătire pentru următoarea pandemie. Este o situație nebunească, incredibilă. Guvernul japonez este primul din lume care aprobă un nou tip de vaccin numit „vaccin replicon cu autoreplicare”, și plănuiește să înceapă să îl distribuie în această toamnă și iarnă. În Japonia sunt fabrici care produc acest vaccin, am vizitat aceste fabrici. Mai mult, guvernul japonez solicită efectuarea de studii clinice de amploare, în valoare de 900 de milioane de dolari, de către companiile farmaceutice care preiau sarcina de a dezvolta noile vaccinuri pentru pregătirea pentru următoarea pandemie, creată de „boala X”, despre care s-a menționat la Davos în acest an. 

Se speculează că mișcarea guvernului japonez face parte din Coaliția CEPI (Coaliția pentru Inovații în domeniul Pregătirii pentru Epidemii), care își propune să reducă timpul la o treime din „Operațiunea cu viteza luminii”. Cu alte cuvinte, urmăresc să dezvolte un vaccin în 100 de zile – a se vedea „Misiunea 100 de zile”. [„Strategia CEPI 2022-2026, cunoscută sub numele de CEPI 2.0, va ajuta la Pregătirea, Transformarea și Conectarea lumii, astfel încât să poată răspunde la următoarea Boală X prin reducerea dezvoltării de vaccinuri sigure, eficiente și accesibile la nivel global la doar 100 de zile.”]

Amendamentele la Regulamentele Sanitare Internaționale și așa-numitul Tratat pentru pandemii, care urmează să fie adoptat la cea de-a 77-a Adunare a OMS în acest an, urmăresc să confere temeiuri și putere de constrângere legală unor astfel de planuri neștiințifice periculoase. … Astfel, aceste acțiuni ale guvernului japonez trebuie stopate prin colaborare internațională. Deși sunt deja trei ani de când am început să susțin prelegeri pentru a informa poporul japonez despre pericolele vaccinurilor, este încă dificil a pătrunde dincolo de barierele solide ale mass-mediei dominante. Realitatea este că ne confruntăm aproape zilnic cu cenzura și cu surpimarea libertății de exprimare. Îmi pun speranțele în publicarea cărții „Retragerea din OMS”. 

Mesajul pe care vreau să îl transmit către lume este că, atunci când „boala X” va apărea, în viitor, nu trebuie să aveți încredere în (…) vaccinul care a fost dezvoltat într-o perioadă foarte scurtă de timp și să apărați drepturile omului în cazul unui control care trece de frontierele naționale. Cred că împărtășirea adevărului este un pas către unitate și solidaritate. Numai prin schimbul de informații care transmit adevărul între toate țările lumii putem găsi speranța în mijlocul disperării.”