ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un profesor din Oklahoma a fost spitalizat după ce a luat COVID-19, în ciuda faptului că a primit trei doze de vaccin Pfizer, relatează National File.

Ted Hartley, un profesor de matematică din Oklahoma, a fost internat în spital, având nevoie de oxigen timp de câteva zile la începutul acestei luni, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19. Hartley a fost considerat ca având un risc ridicat de infecție din cauza profesiei sale și a faptului că este beneficiar de transplant de rinichi. 

"Ne-am simțit pur și simplu eviscerați că, după 18 luni în care ne-am concentrat să ne menținem sănătoși și să nu luăm această boală, el tot a luat-o", a confirmat Regina Hartley, soția sa. "I-au făcut o radiografie toracică și au văzut că era în dublă pneumonie. Au făcut un test COVID și a ieșit pozitiv".
 
Hartley a primit cele trei doze de la Pfizer,  și totuși a luat COVID-19. Soția lui a confirmat că Hartley a cerut consiliului școlar, care nu a fost identificat, să le ceară elevilor să poarte măști în clasa sa, temându-se că elevii săi sunt în pericol.

Soția profesorului a declarat pentru KFOR că "persoanele nevaccinate și cele care refuză să poarte măști" pun oameni ca soțul ei "în pericol", spunând că, în ciuda faptului că a primit trei doze de vaccin, "ar putea să o ia din nou, pentru că așa este pentru persoanele imunocompromise".

Cu toate acestea, după cum a relatat anterior National File, un studiu recent a dezvăluit că persoanele care sunt "complet vaccinate" poartă o încărcătură virală de 251 de ori mai mare decât cea normală de COVID-19. Experții sunt îngrijorați de faptul că acest lucru ar putea reprezenta un risc pentru cei care nu au primit vaccinul COVID-19 și, de asemenea, se pare că aceste încărcături virale crescute ar putea avea ca rezultat mai multe cazuri așa-numite "descoperiri" ale celor care au fost vaccinați care contractează COVID-19.

De asemenea, Rochelle Walensky, directorul Centrului pentru Controlul Bolilor, a recunoscut recent că eficacitatea vaccinurilor este "în declin", în special împotriva variantei Delta și a altor variante. "Rapoartele colegilor noștri internaționali, inclusiv din Israel, sugerează un risc crescut de îmbolnăvire severă în rândul celor vaccinați devreme", a confirmat Walensky.