ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pink își îndeamnă fanii să își suflece mânecile și să se vaccineze împotriva COVID-19 în cadrul unui nou parteneriat cu Pfizer, potrivit surselor.

Cântăreața s-a alăturat campaniei „Know Plan Go" a companiei, care este concepută pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la afecțiunile de bază care cresc riscul de a dezvolta COVID-19 sever. În ceea ce o privește, Pink a dorit să abordeze motivul pentru care are nevoie de acest vaccin, întrucât este considerată cu risc ridicat din cauza astmului său.
 
 

„A avea COVID-19 a fost o experiență înfricoșătoare. Faptul că am astm mă expune unui risc ridicat de a mă îmbolnăvi foarte tare din cauza acestuia", a împărtășit ea. „Dar acum sunt pregătită să acționez rapid dacă COVID-19 lovește din nou. Dacă voi avea vreodată simptome - chiar dacă sunt ușoare - știu că trebuie să mă testez rapid și să dau imediat telefon la medicul meu dacă testul este pozitiv."

Ea a extins într-o declarație suplimentară despre motivul pentru care a încheiat un parteneriat cu compania farmaceutică: „Din păcate, nu am fost conștientă de acest lucru prima dată când am făcut COVID-19, așa că este super important pentru mine ca toată lumea să știe ce factori de risc îi pot expune și pe ei la un risc ridicat."

Pink a dezvăluit în 2021 că a contractat COVID-19 încă de la începutul pandemiei. Ea a declarat pentru Heart Radio din Marea Britanie: „Am avut COVID anul trecut, foarte devreme, în martie, și a fost foarte, foarte rău și mi-am rescris testamentul". Ea a continuat: „Am crezut că s-a terminat pentru noi".

Ea a adăugat că experiența sa cu COVID a inspirat-o să scrie „Tot ce știu până acum", care conține toate mesajele pe care a vrut să le transmită fiicei sale, Willow.
 
 Ea nu este însă, singura.

„Înotătorul olimpic și sportivul de elită Michael Phelps a împărtășit, de asemenea, două fotografii cu el însuși cu aceeași reclamă Pfizer "Know Plan Go", scriind în legendă despre experiența sa cu depresia.

„Am lucrat la ceva ce pot în sfârșit să împărtășesc cu voi. Abia de curând am aflat că lupta mea cu depresia mă expune la un risc ridicat de #COVID19 sever. Să am grijă de sănătatea mea este atât de important pentru mine - mă face un tată, soț, fiu și prieten mai bun", a scris el. „De aceea, mă asociez cu @PfizerInc pentru a încuraja oamenii să știe ce factori de risc îi pot expune la un risc ridicat de a se îmbolnăvi foarte tare de COVID-19".
 
 
 Image