ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activistul civic Luis Bratu de la Legitimă Apărare cheamă românii din București interesați să-și apere copiii de agresiunea înregimentării biometrice la un protest public, aprobat, pentru a se demonta planurile Primăriei Sector 3 conduse de Robert Negoiță. 

ACTUALIZARE: TRANSMISIA ÎN DIRECT de la ședința de vot a Consiliului Sectorului 3 (în bază) și transmisie de la fața locului mai sus. S-A VOTAT!

Iată mesajul său: „Nu lăsați să se creeze precedentul! Părinți, nu fiți lași!

Scanarea și recunoașterea facială nu are nici o legătură cu protejarea copiilor în școli.

Lipsa măștii de pe fețele copiilor nu are nici o legătură cu protejarea copiilor în școli.

Măsurarea temperaturii nu are nici o legătură cu protejarea copiilor în școli.

Joi, 15 Iunie, ora 9.00, ne vedem la școala nr. 80, din Calea Dudești nr 191, de unde vom pleca spre primăria sectorului 3.

Detalii proiect hotărâre: https://www.primarie3.ro/images/uploads/consiliu_local/Punctul_10_din_15.06.2023.pdf

Grup pentru organizarea acțiunilor viitoare, în vederea stopării acestui proiect: https://www.facebook.com/groups/1307699390160284.”

Planurile lui Negoiță costă contribuabilii Sectorului 3 suma de 3.299.110 lei și 98 de bani cu TVA, adică 719,356.11 dolari, respectiv 665,693.61 Euro.

Lucrările sunt realizate de două firme tip căpușă ale Primăriei Sector 3, înființate chiar de Negoiță.

Un SRL, cel care introduce turnicheții și camerele biometrice se numește „Internet și Tehnologie Sector 3” și este condus de o anume Grosu Cristinela, fostă ofițer ANI, care primește un salariu anul de numai 122.104 Lei, respectiv 26,624.22 Euro, ceea ce înseamnă că are doar 2218 Euro pe lună, adică 10,992.19 Lei.

Soțul ei este un tânăr pensionar din MAI, Grosu Mihai – Bogdan, cu o pensie de doar 73.000 Lei pe an, respectiv numai 6083 Lei pe lună. Dar aceasta nu-l împiedică să facă parte din Consiliul de Administrație al unei alte firme-păduche a Sectorului 3, Algorithm Residential S 3, care se ocupă cu proiecte de construcție și amenajări clădiri.

Cu alte cuvinte, unul amenajează, altul dotează. Și cu toate că ambii au trecut pe la ANI, nu li se pare că ar exista vreo incompatibilitate să facă parte amândoi din două firme ale Sectorului 3 care se servesc una pe alta.

Sistemele instalate sunt asemănătoare celor din China comunistă sau Rusia putinistă: Noua Era Biometrică se lansează în Rusia. Metroul din Moscova înregistrează plata prin recunoaștere facială

Nu uitați: Protest, ora 9, Calea Dudești! Document:

VIDEO SECTOR 3