ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicul este din ce în ce mai deranjat de rapoartele privind decesele în rândul celor vaccinați. Este normal să ne întrebăm „a fost moartea cauzată de vaccinare?". Cea mai definitivă modalitate de a răspunde la această întrebare este autopsia, scrie pentru theepochtimes binecunoscutul Dr. Peter A. McCullough împreună cu John Leake.

Echipa de cercetări patologi condusă de profesorul Constantin Schwab de la Institutul de Patologie al Universității Heidelberg și spitalului afiliat (Universitätsklinikum Heidelberg, Pathologisches Institut, Im Neuenheimer Feld 224, 69120, Heidelberg, Germany) a furnizat un studiu amănunțit cu privire la autopsiile unor decese de după vaccinare. Din 35 de decese în termen de 20 de zile de la injectare, 10 au fost excluse ca fiind în mod clar neralaționate cu vaccinul Covid.
 
Însă restul de 25 (71%) au avut diagnostice finale în concordanță cu un sindrom de leziuni provocate de vaccin, inclusiv infarct miocardic, înrăutățirea insuficienței cardiace, anevrism vascular, embolie pulmonară, accident vascular cerebral fatal și trombocitopenie trombotică indusă de vaccin.
 
Interesant este faptul că 5 cazuri au avut miocardită acută ca și cauză a decesului, histopatologia mușchiului cardiac prezentând o inflamație peticită foarte asemănătoare cu cea observată în mușchiul deltoidian în care a fost injectat vaccinul cu ARNm, în ciuda propagandei oficiale care susține că miocardita de după vaccin nu poate provoca decesul și este foarte ușor tratabilă (vedeți Gheorghiță și alții).

 
   
 
 
Raportul edifică:

1) 71% dintre decesele care au avut loc în decurs de 20 de zile de la administrarea vaccinului par să se datoreze unor afecțiuni bine cunoscute ca apărând în cazul vaccinării cu COVID-19,

2) inflamația la nivelul inimii a coincis cu același model de inflamație la nivelul brațului. Astfel, putem concluziona că decesul la câteva zile de la vaccinare se datorează cel mai probabil produsului genetic și că inflamația din braț poate fi un surogat pentru un proces similar la nivelul inimii.

Randamentul foarte ridicat al autopsiei post-vaccinare ar trebui să stimuleze familiile și medicii să facă presiuni pentru efectuarea de autopsii post-mortem, astfel încât să putem afla mai multe despre modul în care această procedură medicală duce la o pierdere atât de mare de vieți omenești.
 
STUDIUL HEIDELBERG INTEGRAL POATE FI CONSULTAT PDF AICI.
 
Sursa: Springer Link / Schwab, C., Domke, L.M., Hartmann, L. et al. Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination. Clin Res Cardiol (2022).

https://doi.org/10.1007/s00392-022-02129-5

  • Primit

  • Acceptat

  • Publicat