ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a spus, sâmbătă, că nu-și va injecta copilul deoarece, chiar în ziua în care tatăl ar fi anunțat că-l vaccinează, fiul a avut un test pozitiv la coronavirus. Nici Valeriu Gheorghiță, coordonatorul CNCAV, nu-și vaccinează deocamdată cei doi copii, pe motiv că ar da prioritate altora.

Aflat la Centrul de Vaccinare de la Palatul Copiilor, Alexandru Rafila a fost întrebat dacă și-a vaccinat copilul. 

„Eu am spus încă de săptămâna trecută că doresc să îl vaccinez, el chiar mă întreabă când îl vaccinez. Exact în ziua când am făcut această declarație a fost testat pozitiv”, a răspuns ministrul. (curat coincidență!)

Fiul lui Rafila este încă în izolare până luni. „Ulterior o să facă acest lucru (se va vaccina - n.r.) în mod evident”, a adăugat ministrul, citat de Știri pe Surse. Vom urmări dacă s-a ținut sau nu de cuvânt.

Nici copiii lui Valeriu Gheorghiță nu se vaccinează, deși tatăl pretinde că-și doresc acest lucru și chiar și i-ar vaccina cu mâna lui. Vom urmări și dacă Gheorghiță s-a ținut sau nu de cuvânt. Cu mai bine de o săptămână în urmă, coordonatorul CNCAV a declarat că, deocamdată, va da prioritate copiilor cu afecțiuni cronice, în timp ce ai săi mai pot aștepta. Cu alte cuvinte, „binefăcătorii” cu forța ai națiunii i-ar vaccina pe copiii altora, dar se codesc să-i vaccineze pe ai lor, invocând diferite pretexte nu foarte convingătoare, după cum a remarcat și publicistul Iulian Capsali într-un articol de opinie

Vaccinarea Covid a copiilor a început în România miercuri, 26 ianuarie 2022. Ea este contraindicată de mai mulți specialiști atât internaționali cât și români, care au avertizat că micuții nu au nevoie de vaccinare întrucât nu fac boala sau dezvoltă forme foarte ușoare - vorbim de o boală care și în cazul adulților are mortalitate sub 1%. În schimb, serurile experimentale Covid ar putea avea reacții adverse invalidante sau chiar mortale în rândul copiilor. Ele și-au dovedit deja „eficiența” de un an de zile încoace și la adulți, băgând în spital sau chiar în mormânt nenumărați oameni sănătoși sau aflați în putere, la vârste neverosimile pentru a muri. Cu atât mai mult cu cât corpul lor reacționează diferit decât cel al adulților, vaccinarea copiilor este considerată de experți O CRIMĂ.