ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a mai declarat la Antena 3 că nu poate asocia cu pandemia seria de morți subite apărute în ultima perioadă inclusiv la persoane tinere și că i-ar trebui un studiu.

„Acum eu nu as vrea sa leg neaparat de contextul pandemic aceasta situatie. Vreau sa discut in general care sunt cauzele unei morti subite. Un exemplu e legat de anevrisme ale vaselor de la nivel cerebral, adica un vas este dilatat si in urma unui efort...Vreau sa va spun un lucru pe care l-am observat, si mi-au spus si legisti ca l-au observat, in general persoanele care trec prin infectie (cu coronavirus) atunci cand au complicatii se datoreaza unor tromboze care pot afecta fie functia pulmonara sau pot avea alte localizari inclusiv cerebrale. Primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa avem un articol stiintific care sa arate o crestere (a cazurilor de morti subite) intr-o anumita regiune, pe urma se poate face o analiza amanuntita”, a declarat Rafila, citat de Știrpesurse.

Noi credem că realitatea bate articolele științifice și până la studii e nevoie, după modelele clasice, deja întreprinse în cazuri similare din străinătate, de:

1. Polițiști anchetatori și procurori, inclusiv procurori militari.

2. Medici legiști.

Când ai o crimă în desfășurare nu stai după studii, fie și ca să nu devii complicele ei.

Citiți și UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV