ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite ale Americii (CDC) are un Comitet Consultativ pentru Practicile de Imunizare (ACIP). Ultima reuniune de anul trecut a Comitetului a avut loc pe 19 și 20 decembrie. Următoarea va avea loc pe 24-25 februarie 2021. Ce fac americanii aceștia și nu fac tovarășii de la noi e să publice toate documentele care se discută pe site și să se mai și filmeze cu orele și orele. De multe ori se mai și dau pe net în direct. Ați fi curioși cum decurge o reuniune arafatistă? Noi nu, dar poate alții da.

Ca să ne întoarcem la oamenii normali, între experții consultați de CDC s-a aflat și epidemiologul Dr. Thomas Clark, care și-a prezentat lucrarea sa despre Campania de vaccinare din Marea Britanice cu vaccinul Pfizer/BioNTech Comirnaty, distribuit și în România.Acesta a arătat că începând de vineri, 18 decembrie, 112.807 de persoane au primit vaccinul COVID-19 și au înregistrat o supraveghere activă V-Safe (un instrument bazat pe smartphone-uri CDC care utilizează mesaje text / sondaje pentru a aduna date de sănătate și pentru a permite raportarea oricăror reacții adverse adverse, etc.).

Din cele 112,807 persoane vaccinate, 6 au avut șocuri anafilactice și 3150 de persoane (2,79%) au raportat reacții adverse sau "evenimente de impact asupra sănătății". Potrivit CDC, "Evenimentele de impact asupra sănătății" sunt definite ca fiind situații care au pus oamenii vaccinați "în imposibilitatea de a efectua activități zilnice normale, în imposibilitatea de a lucra, au necesitat asistență medicală sau tratament medical" (Doc mai jos).

În esență, riscul de efecte negative din vaccin (vindecare) este semnificativ mai mare decât virusul (problema).

Dr. Thomas Clark și-a prezentat concluziile: Avem un risc mai mare, de 2,79%, de a avea reacții adverse la vaccin față de moartea Covid-19, unde riscul este de 1,8% (care include vârstnici și riscuri ridicate).

Așa a zis americanul așa scriem și noi. Sirianul ce-o zice? Allahu Akbar?