ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația CHRISTIANA a remis un comunicat după decizia Curții Constituționale referitoare privind familia.

"Astăzi mai mult că oricând vedem un atac la adresă antropologiei creștine: embrionul uman este batjocorit, rănit și ucis, identitatea de gen- confuză  sau desființată,  homosexualitatea revendicată sau promovată cu nerușinare, religia alungată din școli și din sufletul copilului.

De ce toate acestea? Pentru că atunci când distrugi conștiință identității de gen și conștiință că ființă umană este creață de Dumnezeu, omul ajunge o vietate cu care poți să faci ce vrei, adică o vietate căzută mult sub statutul dobitoacelor.

Dar vremurile apocaliptice sunt și vremuri de o minunată cernere.

Ședința de ieri a Curții Constituționale a fost o vreme de cernere. Judecătorii au dovedit ieri că sunt ființe umane normale, al căror instinct existențial ascultă de Creator. Chipul lui Dumnezeu din ei a lucrat legal și duhovnicește.
Nu i-a impresionat vocea, mai bine zis țipetele stridente și isterice ale iadului, care își cerea și el dreptul asupra unor suflete.
 
Popor român cere de urgență  referendum și apăra-te pe ține și urmașii tăi votând pentru familia creștină.

Și să-i înconjurăm cu milă și pe cei care cer legiferarea păcatului căci ei sunt mai de plâns decât toți oamenii", se spune în comunicat.