ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un artist care a participat la petrecerea organizată de Barack Obama, a reușit să facă poze pe furiș la evenimentul opulent de la Martha's Vineyard și să le împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram, relatează New York Times.

Rapperul Trap Beckham și managerul TJ Chapman au făcut poze discrete cu mâncarea, băutura și produsele de lux oferite în cadrul evenimentului și au vorbit cu cei care îi urmăreau în timp ce petrecerea se desfășura, potrivit capturilor de ecran ale postărilor, care au fost șterse ulterior în urma interdicției de fotografiere a evenimentului. S-a observat, de asemenea, în cadrul capturilor realizate, și consumul de canabis la petrecerea fostului președinte.

Deși Obama a susținut în repetate rânduri restricțiile anticovid, alături de obligativitatea purtării măștii, la petrecerea sa nimeni nu a purtat mască. Mai mult, vedetele nu au păstrat nicio distanțare fizică, în ciuda avertizărilor apariției „valului patru”.

Steven Spielberg, Tom Hanks, George Clooney, Jennifer Hudson, Jay-Z, Beyoncé, Bradley Cooper, Don Cheadle, Gabrielle Union, Dwyane Wade, Bruce Springsteen, Erykah Badu, Steven Colbert și John Kerry au fost doar câțiva dintre invitații celebri despre care se zvonește că vor fi prezenți la evenimentul de la malul mării.

Rapperul Beckham, care a și postat filmulețele pe rețelele de socializare, a spus despre Obama că "nimeni nu l-a mai văzut în halul ăla”. „A trebuit să șterg totul din cauza regulilor", ar fi explicat Beckham. "A fost epic, cu siguranță. Dacă apare vreun videoclip, va deveni viral. [Obama] A dansat tot timpul”.

Mai multe imagini despre locația opulentă unde a petrecut Obama, pot fi accesate AICI