ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Project Veritas, un site non-profit de reportaje sub acoperire, a publicat un videoclip BOMBĂ din seria de investigații privind vaccinul anticovid, unde prezintă un interviu cu Jodi O'Malley, o persoană din interiorul  Serviciilor de Sănătate SUA, care lucrează ca asistentă medicală la un spital.

O'Malley i-a povestit fondatorului Project Veritas, James O'Keefe, despre ceea ce s-a întâmplat în spitalul său. Ea și-a înregistrat colegii discutând despre preocupările lor cu privire la vaccinul anticovid pentru a-și întări afirmațiile. VIDEO:

 
Transcrierea:

Dr. Maria Gonzales, medic de urgență, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA: "Problema aici este că nu se fac studii. Oamenii care au avut COVID și cei care au fost vaccinați - nu fac niciun test de anticorpi."

Jodi O'Malley, asistentă medicală în cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA: "Nu."

Dr. Gonzales: "Toată lumea este liniștită cu asta. De ce?"

O'Malley: "Acum, îl aveți pe tipul ăsta în camera patru care a primit a doua doză de vaccin COVID marți și a avut dificultăți de respirație. Ați înțeles?”

Dr. Gonzales: "Probabil că are miocardită!"

O'Malley: "Da!"

Dr. Gonzales: "Toate astea sunt prostii. Acum probabil are  miocardită din cauza vaccinului."

O'Malley: "Corect."

Dr. Gonzales: "Dar acum, ei [guvernanții] nu vor da vina pe vaccin."

O'Malley: "Ei bine și știți ce... dar are obligația de a raporta asta, nu-i așa? S-a întâmplat chiar... cât este... șaizeci de zile după dacă vedeți ceva?"

Dr. Gonzales: "Trebuie să o facă."

O'Malley: "Dar câți raportează?"

Dr. Gonzales: "Nu raportează."

O'Malley: "Corect!"

Dr. Gonzales: "Pentru că vor să o ascundă sub preș."

O'Malley : "Deci, cum se face că după 18 luni nu am avut nicio cercetare? Nu vi se pare ciudat?"

Dr.Gonzales: "Ba da... este dubios."

O'Malley: "Este foarte dubios."

Dr. Dale McGee, medic de urgență, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA: "Nu este vorba că nu s-a făcut. Nu a fost publicat, de aceea."

Dr. Gonzales: "Probabil că nu a fost făcut pentru că guvernul nu vrea să arate că nenorocitul de vaccin este plin de rahat."

O'Malley a explicat în detaliu această conversație în timpul interviului cu O'Keefe:

James O'Keefe, fondatorul Project Veritas: "În acest caz cu Dr. Gonzales, la ce pacient se referea? Fără să spună numele".

Jodi O'Malley: "Ea se referea la un pacient de treizeci și ceva de ani care avea insuficiență cardiacă congestivă."

O'Keefe: "Insuficiență cardiacă congestivă? În cazul acelui pacient, nu a fost raportată?"

O'Malley: "Nu."

O'Keefe: "Au existat și alte cazuri pe care nu le-au raportat? Sau doar acesta?"

O'Malley: "Da, multe."

O'Keefe: "Câte ați văzut?"

O'Malley: "Oh, am văzut zeci de persoane care au venit cu reacții adverse la vaccinul COVID."

O'Malley: "Așadar, ceea ce este responsabilitatea fiecăruia - este să adune aceste date și să le raporteze. Dacă nu strângem date  și nu le raportăm, atunci cum vom putea spune că este sigur și aprobat pentru utilizare?".

O'Malley a vorbit cu Deanna Paris, care lucrează ca asistentă medicală la aceeași instituție pentru a compara ceea ce au văzut amândouă în legătură cu efectele adverse ale vaccinului COVID:

Deanna Paris, asistentă medicală Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA: "Este o rușine că ei [guvernul] nu tratează oamenii [cu COVID] așa cum ar trebui, cum ar trebui. Cred că vor ca oamenii să moară."

Jodi O'Malley: "Câți ați văzut care s-au vaccinat aici?".

Paris: "Care s-au îmbolnăvit din cauza efectelor secundare? Mulți."

O'Malley: "Mulți!"

Paris: "Ați văzut și dumneavoastră?"

O'Malley: "Da, și mă întreb cine scrie rapoartele VAERS?"

Paris: "Nimeni, pentru că durează mai mult de o jumătate de oră să le scrie."
 
Revenind la interviul dintre fondatorul Project Veritas și Jodi:

James O'Keefe, fondatorul Project Veritas: "Ce le-ați spune oamenilor care se află într-o poziție în care pot face ceva?"

Jodi O'Malley: "Eu spun că trebuie să facem ceva. Chiar acum, ceea ce afectează această țară este spiritul fricii." 

O'Keefe: "Vă este frică?"

O'Malley: "Este vorba de cariera mea, știți? Este modul în care îi ajut pe oameni. Dar îmi este teamă? Nu aș spune neapărat că mi-e frică, pentru că credința mea se află în Dumnezeu și nu în om. Așadar, am doi copii mai mari care sunt singuri și am acasă un copil de 12 ani de care am grijă singur, dar știți, ce fel de persoană aș fi dacă aș ști că toate astea... este rău. Acesta este răul la cel mai înalt nivel. Aveți FDA, aveți CDC, care ambele ar trebui să ne protejeze, dar ele sunt subordonate guvernului, iar tot ceea ce am făcut până acum este neștiințific."

O'Keefe: "Vă este teamă că se vor răzbuna pe voi?"

O'Malley: "Da, sunt un angajat federal. Ce alți angajați federali vedeți că vor ieși la lumină?"

O'Keefe: "Dar tu îți pui credința în Dumnezeu."

O'Malley: "Amin. La sfârșitul zilei, este vorba despre sănătatea ta, și nu o poți recupera niciodată - și despre libertatea ta, și despre a trăi într-o societate pașnică, iar eu zic "nu". Nu. Acesta este dealul pe care voi muri".