ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circulația rutieră și pietonală va fi restricționată începând de sâmbătă, 20 februarie 2016, în București, ca urmare a lucrărilor la Pasajul rutier de la Piața Sudului, anunță un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Astfel, breteaua de circulație și trotuarul aferent de pe Calea Văcărești (între Str. Mărțișor și Șos.Olteniței) - sensul de mers spre B-dul C-tin. Brâncoveanu - vor fi blocate pentru efectuarea unor lucrări de amenajare a zonei pietonale.

Traficul rutier se va desfășura în continuare, pe Calea Văcărești pe patru benzi de circulație, câte două pe sens, în dreptul intersecției de la Piața Sudului.

Pe această cale, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum și semnalele polițiștilor rutieri.

În comunicat se menționează că pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate și semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare și să nu staționeze pe partea carosabilă.

Foto: Brigada Rutieră București